امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194

(19-08-2014، 11:28)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ار علی حجمم رو خورد الکی خواننده ی خز-__-

آهنگ تابستونش خوبه ولی این آهنگ رو فکر کنم توی 30 دقیقه نوشته
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194 43
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
آگهی
خُـــــــدآفس 899
 سپاس شده توسط Navisa.
(19-08-2014، 11:25)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 11:21)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ولشون کن گلم نمی ارزه خون خودتو واسه یه مشت قدر نشناس کثیف کنی من برام اونا مهم نیستم مهم کسایی مثل تو هستن که عقلشون می رسه چیزی که مداد دستت بگیری با دقت بکشی خیلی قشنگ تر از اون چیزی که دستتو رو یه صفحه می کشی در میاد

من گفتم بدم اومدِ از کارت ؟ :|

گفتم بهش گفتم مرسی چون نخواستم بگه قدر نشناسه -_-

مشکل خودتونه به من چه :|
جناب عالی گفتی نخواستم دلش بشکنه برا همین تشکر کردم.وللش.
*ـیدم تو خوشحالی های مصنوعی ..

آهنگش عالیههههههههههههههههههههههههههههههههههههه خدایا >_<
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194 43
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(19-08-2014، 11:28)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 11:26)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقط یه نفر خوشم میاد تو رپ اونم یــــــــــــــــاس:hiccp:

سلطان رپ پارس 
(19-08-2014، 11:27)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 11:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی 
سینا غلط می کنه داره خداحافظی می کنه |: 
کجا می خوای بری
سلام علی (:
همش الکی میگه باو:|
درود بر تو
خوبی علی
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(19-08-2014، 11:27)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سحر دعوآ رآه اندآخت ..

مدیری مثلـا ..

به من میگن مدیر خوب 4fvf
دارم مجلسو گرم میکنم ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194 43
 سپاس شده توسط CTG
سینا میخواد بره ؟ :|

آره سینا ؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194 43
 سپاس شده توسط Navisa. ، CTG
باید یک سری تغییرات توی امضام بدم
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
سلام 497
 سپاس شده توسط Navisa. ، ✘v!☻lent girl✘
(19-08-2014، 11:29)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 11:26)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 11:21)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 11:18)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(19-08-2014، 11:17)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صابر گفت بهت بگم
برای تخلیه ی پروفایلت فقط دو روز وقت داری :|
بازم سر کاری؟ :|
دلمون برات تنگ میشه سینا ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ194 43
اگه صابر به خواست به تو بگه که تو به من بگی خودش اینکارو میکرد
بعدش از پروفایلت بازدید نکرده که بت پیام بده
بد مگه پروفایل من چشه؟
دیگه..
من دست راست صابرم اول به من میگه
که باهم مشورت کنیم بعد که قطعی شد من میرم به طرف میگم
به پروفایلم سر نزد که ریا نشه  :|
باشه سحر اصن تو راس میگی
ببینیم چی میشه!
 سپاس شده توسط Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ196
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)ஜ۩۩ஜ195
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ192(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ192
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ191(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ190(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ189
  ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزادஜ۩۩ஜ188

پرش به انجمن: