امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

چی میخوای ارشام بگو
آگهی
رها بپرس
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
نمیخواید بپرسید؟:Laie_23:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
(18-08-2014، 19:41)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:39)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا یه راهنمایی کنیدcrying

برو یه بار دیگه نصبش کن
این تنها راهیه که به ذهن من میرسهAngel

نصب کردم کردم نمیشه):

امیر>>>>>>>>>>>داشتم والپیپر درست میکردم
فتوشاپم بسته شد
دیگه باز نمیشه میگه نسخه اصلی باید بخری
تو سایته adob هم نمیزاره برم
همه زحمتام به باد رفت
چیکار کنم؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 130

سلام دوستان...2chw
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
ارشام از چ ورژن فوتوشاپی استفاد ه می کنی؟
(18-08-2014، 19:43)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:41)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:39)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا یه راهنمایی کنیدcrying

برو یه بار دیگه نصبش کن
این تنها راهیه که به ذهن من میرسهAngel

نصب کردم کردم نمیشه):

امیر>>>>>>>>>>>داشتم والپیپر درست میکردم
فتوشاپم بسته شد
دیگه باز نمیشه میگه نسخه اصلی باید بخری
تو سایته adob هم نمیزاره برم
همه زحمتام به باد رفت
چیکار کنم؟

نسخه رایگان داری حتماShy
باید پولیشو بخری که بهت یه کد میده اونو بزنی واز میکنه حدود 35 هزار تومان هستشWink
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(18-08-2014، 19:43)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان...2chw

درخواست کد امار گیر دادع بودی
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=160636
(18-08-2014، 19:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:43)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان...2chw

درخواست کد امار گیر دادع بودی
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=160636

خخخخ
میخواستم موضوعت پز بازدید شه داداشیBig Grin
خودم قالب می نویسم!
بازی چی شد؟

بپرسید دیگه
(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 52 مهمان