امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

(18-08-2014، 19:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:10)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شیوا جونم

سلام گلکمgrou

هنگامه؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*βeС-МoЯЯiGαƝ*HuhHuh

بله؟ |:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
آگهی
(18-08-2014، 19:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم4pe5
اسپــــم 5 :500:

ویرایشگر من نترکیده ..خوآستید نسخه هارو ببندید به خودم بگید 4fvf
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Mïņ̃†êR
(18-08-2014، 19:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:06)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها چشاتون رو ببندید 10 ثانیه CTRL+Nرو نگه دارید یک چیز بالی میشهUndecided

چی میشه مثلا؟

اگه قرار بود بت بگم نمی گفتم چشاتو ببند-___-
من خودم انجام دادم از ی سایت یاد گرفتم خیلی بحالهSmile
کار آمد بود
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
(18-08-2014، 19:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها تو چرا انقد تخسی دخترم؟ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 125

مامانمو میگی ؟ >_<

ب تو رفته :|
من انقد تخس نیسمஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 125
(18-08-2014، 19:13)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
آوا ویرایشگر توام ترکیده؟ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 125
آره ! :|

چرا فقط ویرایشگر تو و رز خرابه هی؟ /:
اگه اره پس چی میگی اره"؟

ازمن ورزی خوشش میاد عاشقمون شدهஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 125
(18-08-2014، 19:13)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها تو چرا انقد تخسی دخترم؟ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 125
وآس چی؟

چیکـآر کردم؟ :| ! ..
جیگرتو بوخورم هیچیஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 125
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، melodi+ ، Brooklyn Baby
سلام به همه (:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 125
 سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc ، melodi+ ، Mïņ̃†êR ، *βeС-МoЯЯiGαƝ* ، ~~SARA:HIVA~~
(18-08-2014، 19:16)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام به همه (:
سلام بر تو
(:
نقل قول: اگه اره پس چی میگی اره"؟

ازمن ورزی خوشش میاد عاشقمون شده
یعنی هی تو ارسال میکنی ویرایشگر منم تیک مهم بودنش ورداشه میشه :| 

عجب D:
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(18-08-2014، 19:16)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیگرتو بوخورم هیچیஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 125
بگـــو =(( ..
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR
(18-08-2014، 19:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:06)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها چشاتون رو ببندید 10 ثانیه CTRL+Nرو نگه دارید یک چیز بالی میشهUndecided

چی میشه مثلا؟

اگه قرار بود بت بگم نمی گفتم چشاتو ببند-___-
من خودم انجام دادم از ی سایت یاد گرفتم خیلی بحالهSmile

خوب انجام دادم اتفاق خاصی نیوفتاد ک...Dodgy
(18-08-2014، 19:15)*βeС-МoЯЯiGαƝ* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:14)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:10)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شیوا جونم

سلام گلکمgrou

هنگامه؟دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*βeС-МoЯЯiGαƝ*HuhHuh

بله؟ |:
هنی نوه ای 
cry girl
(18-08-2014، 19:15)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 19:13)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اسپم4pe5
اسپــــم 5 :500:

ویرایشگر من نترکیده ..خوآستید نسخه هارو ببندید به خودم بگید 4fvf
اسپم 6antisirk
باجه
Channel
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، *βeС-МoЯЯiGαƝ*

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 56 مهمان