امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

(18-08-2014، 18:18)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برام مهم نیست بشم یا نشم
تو گ.آ؟! ..

عُمرا -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
نقل قول: خوب هیچکی نیس مجبورم تنهایی مجرد بازی در بیارم-__-
خوش مزه ای؟0_____0
تکرار بشه یک هفته بن ..

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ✘v!☻lent girl✘
(18-08-2014، 18:20)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:17)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مدیر بی مزه ام -_-
من مُدیر خوشمزه ام :ag54:

خوب هیچکی نیس مجبورم تنهایی مجرد بازی در بیارم-__-
خوش مزه ای؟0_____0

(18-08-2014، 18:18)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان!×!

متبلغ-__-
هع باش بهش میگم 

اینجاهم بیخیال ما نمیشی مثه کنه چسبیدی ب من زالووو

چ ربطی ب هم دیگه دارن خو؟
تو هین نکن
(18-08-2014، 18:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش مزه ای؟0_____0
تکرار بشه یک هفته بن ..
زرشک
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
(18-08-2014، 18:22)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:20)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:19)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:17)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مدیر بی مزه ام -_-

خوش مزه ای؟0_____0

(18-08-2014، 18:18)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام دوستان!×!

متبلغ-__-
هع باش بهش میگم 

تو هین نکن
توهین؟؟هع باحال بود خوشم اومد!×!
(18-08-2014، 18:20)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:18)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برام مهم نیست بشم یا نشم
تو گ.آ؟! ..

عُمرا -_-
رها از الان شروع ب اویزون کردنت کرده
(18-08-2014، 18:21)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش مزه ای؟0_____0
تکرار بشه یک هفته بن ..
:||||||||||
سلام كردما ا ا ا ا
#Bad faz#
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(18-08-2014، 18:23)bOoOoOy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 18:22)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش مزه ای؟0_____0

سلام دوستان!×!

متبلغ-__-
هع باش بهش میگم 

تو هین نکن
توهین؟؟هع باحل بود خوشم اومد!×!

باید سعی کنی از چیزای دیگه هم خوشت بیاد..
(18-08-2014، 18:22)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زرشک
آب زرشک خوشمزس :|! ..

میخوآم :rum:
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، tyjtfhdhr ، Mᴏsᴇs
.—.

چ خبره ¿

(18-08-2014، 18:23)Anita12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام كردما ا ا ا ا

سرشون شلوغه ||:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 17 مهمان