امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

نقل قول: مهم اینه که 1 ماه بود که بهترین مدیر اونجا بود با کلی فعالیت 
به خاطر یک دختر تمام مقامش و گرفتی

قبل از ورود اون ممد کاربر عادی بود به خاطر حرف هاش تو چت
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
آگهی
(18-08-2014، 13:04)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:00)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:58)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:54)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

والا این دیگه خیلی غیر منتظرس..Undecided
هه

به هرکب اعتماد کردیم ..

گفت ...

بی خی:ag54:

از اول هم میدونستم ........بود
اون ؟0__0

من؟0__0

کی گفته..
نیکی گفت
(18-08-2014، 12:55)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه حرف هایی که نمی گف چه کارهایی که واسش نمی کرد حتی امیر حسین هم فهمید
دو س بار محسن داشت منو ب خاطر اون منو محروم میکردBig GrinBig Grin
(18-08-2014، 12:55)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آمار چیم؟:hiccp:
منحرفDodgy

محمد رو هم به خاطر اون محروم کرد تمام مقامش رو گرفت Dodgy

خدایی ارزش داشت کل رفیقاتو ب خاطر دختر فروختی..
ولش جوو عوض کید خیلی سنگینه..

ی لحظه بزارین منحرف شم
ب نظر شما قصد سحر از اینکه همه ی ارسال هامو لایک کرده چیه:vil::183::ag54::ag54:
اگه دقت کنی من دارم به همه سپاس میدم rding

اخی چقدر مهربون شدم :|

ننه فدات0__0
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، Navisa.
چـرآ همه رفدنـ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط Navisa. ، MOHSENEBRAHIMI
(18-08-2014، 13:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

#چرت:|

خدافس !

(18-08-2014، 13:02)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: محمد رو هم به خاطر اون محروم کرد تمام مقامش رو گرفت [img]images/smilies/dodgy.gif[/img]
به اون چه ربطی داره؟

یکی بهت فوش مادر بده چی کارش میکنی؟

اعصاب منو سگی نکنید ..AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

مهم اینه که 1 ماه بود که بهترین مدیر اونجا بود با کلی فعالیت 

علی ول کن فاز خیلی رو مخه

باشه ولی محمد خیلی ناراحت بودش

رفتار محسن همینه خیلی تحمل میخواد باش رفیق باشیBig GrinBig Grin
همین بلا رو سر من هم اوردBig GrinBig GrinTongue
ولی بازم اعتقاد دارم بچه باحالیهBig Grin
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(18-08-2014، 13:05)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: مهم اینه که 1 ماه بود که بهترین مدیر اونجا بود با کلی فعالیت 

قبل از ورود اون ممد کاربر عادی بود به خاطر حرف هاش تو چت

نچ خیلی وقت بود که شیدا اومد و خودشیرینی کرد بهد محمد رو محروم کردی و در آخر تمام مقامش رو گرفتی
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 37
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(18-08-2014، 13:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:04)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:00)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:58)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نیکی گفت
دو س بار محسن داشت منو ب خاطر اون منو محروم میکردBig GrinBig Grin
منحرفDodgy

ی لحظه بزارین منحرف شم

ننه فدات0__0
فدات دادات 501

(18-08-2014، 13:07)~SHAwTY GiRL~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـرآ همه رفدنـ؟
سلام سوگند .__.*
(18-08-2014، 13:07)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی لحظه بزارین منحرف شم

ننه فدات0__0
فدات دادات 501

با داداشم اینجاستا میگم بخورتتBig Grin
البته اگه هنو قابل بدونه
(18-08-2014، 13:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:02)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس !

(18-08-2014، 13:02)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به اون چه ربطی داره؟

یکی بهت فوش مادر بده چی کارش میکنی؟

اعصاب منو سگی نکنید ..AngryAngryAngryAngryAngryAngryAngry

اون مقام منم گرفت میخواستم تورو 6 بار محروم کنم تا ابد ولی نزاشت Angry
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 37
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(18-08-2014، 13:08)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:07)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدافس !

اون مقام منم گرفت میخواستم تورو 6 بار محروم کنم تا ابد ولی نزاشت Angry

ی سری چیزا هست نمیشه گفتBig Grin
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
(18-08-2014، 13:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 13:07)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ی لحظه بزارین منحرف شم

ننه فدات0__0
فدات دادات 501

با داداشم اینجاستا میگم بخورتتBig Grin
البته اگه هنو قابل بدونه
فعلا kaffe2
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان