امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

(18-08-2014، 12:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:43)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:40)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:37)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حال میده دادا :ag54:

منظورم این بود زیر چشی نگا کن تابلو نشه :V

نقل قول: جیغغ >_<

مهرزاد جلوشو بگیر دارم لباس عوض میکنم ._.*

:|

مگه چیکار میکنه که جلوشو بگیرم ؟ :>
هه جو مجردیه
منم را میدین؟Big Grin

اره .. بیا :V

اومدم:v
ب کی گیر بدم-__-؟

هرکی خواستی :C
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، tyjtfhdhr
آگهی
یه مدت کم بودم منحرفیمم یادتون رفته؟Angel
 سپاس شده توسط First Star ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، tyjtfhdhr ، Mason ، ✘v!☻lent girl✘
(18-08-2014، 12:44)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری هستی ._. ؟

آره ._.

(18-08-2014، 12:44)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به بچم گیـــر نده 4fvf

ینی چی ؟ >_<
چادر خودت کو >_<
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘
(18-08-2014، 12:44)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:41)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مـــدرسمو عوض کردم ..توش 2.3 تآ 2 جنســـه دآره cry girl

cry2

نصف مدرسه ما همینجوری اَن :>>

نوری هستی ._. ؟

فاطی آواتارت کیه ؟ :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘
سلام ! :301:
 سپاس شده توسط First Star ، hidden ninja ، Navisa. ، Brooklyn Baby ، MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Aiden Pearce ، ∆ MeRzaD ∆ ، ✘v!☻lent girl✘
(18-08-2014، 12:45)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو ؟ :|

منحرف ؟ :|

این منحرف بود قبلا ؟ :|

پووفف :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، MOHSENEBRAHIMI ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆
(18-08-2014، 12:45)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:43)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:41)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:40)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منظورم این بود زیر چشی نگا کن تابلو نشه :V

مگه چیکار میکنه که جلوشو بگیرم ؟ :>
هه جو مجردیه
منم را میدین؟Big Grin

اره .. بیا :V

اومدم:v
ب کی گیر بدم-__-؟

هرکی خواستی :C
پیدا نمیشه بهتره مث کفتار منتظر سوتی بشینمBig Grin
(18-08-2014، 12:45)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

Big GrinBig Grin
ب زن تقلبیت می گمBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ∆ MeRzaD ∆
(18-08-2014، 12:43)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:41)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:39)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:37)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضات تا ته تو حلقم

پای دختر مردمو چیکار داری ؟ :|

تا ته ته ؟ >_<

بد بخت خو خفه میشی -_-
بیچاره گفت امضا ن پا:|
(18-08-2014، 12:38)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 12:37)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام محسن^____^
خبر بد امیر حسین ی مدت نمیادUndecided

میدونم ...
از صب این قضیه رو مخمه>__<
میخوای از گوشش بگیرم بیارمش dit

پاتو میبو
دستتو میبو
ولش کن اصن نمی بوسمت فقط ازت تشکر خشکو خالی می کنم:|
دیر گفتی افلاین شد :|

نه کاملا هم حواسمون هست با اون دوست دخترت |:
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 31
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
علی1
علی2
رزی
محسن
امیر
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
..
.
خدافس :hje:
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr ، Mason ، Aiden Pearce ، MOHSENEBRAHIMI ، Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان