امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.33
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2

از مـن گفتن بود ||:

خدافظ ||:
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ193(2 4
 سپاس شده توسط First Star ، D.I.Z.E.R.E
آگهی
(18-08-2014، 11:01)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای وای وای نورا یه وخـت نــَری .ـــ.*!

این امــیر بد پسریه||:
اگه تو دو روزه نورا رو میشناسی من حدود دو اله ک با نورا رفیقمDodgy
تو کارهایی ک بت مربوط نی دخالت نکن
 سپاس شده توسط First Star
(18-08-2014، 11:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 11:01)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این امــیر بد پسریه||:
فک نکنم با تو حرف زده باشم .ــ.

همش خودتو میچسپونی به مدیر و نویسنده

قسم میخورم اگه نورا نویسنده نبود حتی بهش سلامم نمیکردی،از لیست دوستات معلومه

من میشناسمت چه جور آدمی هستی پس دهنو ببند تا کاری نکردم محروم شی
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط D.I.Z.E.R.E
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=161219 ترسناک تری عکس های سلفی↑
(18-08-2014، 10:57)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم مدیر سلام....
دیروز ادامه اون قضیه چی شد
سلام کلاس داشتم رفتم ندیدم Angel
(18-08-2014، 10:58)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 10:57)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 10:54)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا نمیشه انقد گل منگلی نباشه موضوع ؟ ._.

نه باید منتوع باشه ومناسب سنشونbathtime

تو5تاانجمن از رومن اسکی میرن چترومو25r30
حداقل متنتو درست کن .. هم درشته هم خیلی درازه ! -_-
نوموخوام اینطوری قشنگهcry girl
Channel
 سپاس شده توسط hidden ninja
(18-08-2014، 11:03)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(18-08-2014، 11:02)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این امــیر بد پسریه||:
فک نکنم با تو حرف زده باشم .ــ.

همش خودتو میچسپونی به مدیر و نویسنده

قسم میخورم اگه نورا نویسنده نبود حتی بهش سلامم نمیکردی

من میشناسمت چه جور آدمی هستی پس دهنو ببند تا کاری نکردم محروم شی
تو میدونی من نورا رو از کجا میشناسم؟
اگه هم قرار اینطوری بود ک هی خودو بچسبونم ب مدیرا تا الان ادمین سایت شده بودDodgy
بعدشم من نورا رو اصلا به اون صورت نمیشناسم

دختر خوبیه ازش آدرس گالریشو خواستم بهم داد

به خاطر همین خواستم روشنش کنم نسبت به یه سری حقایق که اونم مث من و مهناز و روژینا و منا و هزارن هزار نفر دیگه نشه

خدافـظ |:
[ !! .. αηd ]
خانوم مدیر یه لینک جرعت بیار
حال کنیم
هعیbathtime
Channel
 سپاس شده توسط First Star ، hidden ninja
هوففف :|

سر من دعوا نکنید cof
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 16 مهمان