قاضی
دوستان اشتباه نگیرید هرچی راجب دوچرخه بود منظور منم:cool:
|
!... بـآ تـوجـه بــه آوآتـآر نـفــر قـبـلـیـت یــه شـغـل بــگـو ..! |
||||||||||||||||||||||||||||||||
قاضی
16-08-2014، 20:17
(16-08-2014، 20:12)torklord نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.big like..... ![]() ![]() ولی من دلم میخواد پلیس بشم...اونوقت میام توی رئیس جمهور رو له میکنم... ![]() ![]() ![]()
16-08-2014، 20:17
(16-08-2014، 20:13)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.با توجه به مطالعات آماری که از صفحه ی قبل ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() قبلا یه فیلم میداد که یه سری بچه سرویس خرید دوچرخه ای رو راه انداخته بودن، کسی یادشه؟
16-08-2014، 20:18
همون رئیس جمهور...
![]()
(16-08-2014، 20:17)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.big like..... ![]() ![]() ولی من دلم میخواد پلیس بشم...اونوقت میام توی رئیس جمهور رو له میکنم... ![]() ![]() ![]() [/quote اصن دعوا نکونین من جراح میشم دل و روده ی هردوتونو میریزم رو دایره ![]() مشاطه
16-08-2014، 20:20
دوچرخه سازی
16-08-2014، 20:20
(16-08-2014، 20:20)dokhtare bala نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.حالا چرا دایره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
16-08-2014، 20:21
(16-08-2014، 20:17)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ![]() ![]() ![]() از همین تریبون استفاده میکنم و اعلام میکنم، من در دور بعد ریاست جمهوری به نفع حسن جوون کنار میکشم ![]() ![]() ![]() لامصب آدم میترسه بره رئیس جمهورم بشه! ![]() والله الان دارم با خدا یه وقت ملاقات میگیرم که درخواست علم غیب خودم رو ارائه کنم! نه انصافا الان حضرت سلیمان رو هم آواتارت رو بهش نشون میدادی نمیتونست حدس بزنه میخوای پلیس شی ![]() ![]() ![]() ![]()
(16-08-2014، 20:20)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چی دوس داری پ؟ ذوزنقه خوبه؟! دادستان =)))))
16-08-2014، 20:25
(16-08-2014، 20:21)torklord نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ربطی به آواتار نداره.... یه سر به پروفایلم بزن ....اونجا ربط پیدا میکنه..... در ضمن از آواتارم معلومه که شبیه مجرماس و حالت شیطونی داره دختره.... ![]()
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|