16-08-2014، 1:18
سلطان جنگل هم که باشی گاه به کسی نیاز داری برای آرام شدنت.
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
||||||||||||||||||||||||||||||||
16-08-2014، 1:18
سلطان جنگل هم که باشی گاه به کسی نیاز داری برای آرام شدنت.
یه دریا اشـــــــــــــــک برای ریختن دارم…
یه دل گرفته… یه زندگی پر از خالــی… من سرشارم از تنــهایـــــــــی…
16-08-2014، 3:19
به بعضیام باید گفت هی دلقک، زیاد خودتو دست بالا نگیر!!!
آسمونم باشی کافیست اراده کنم تاهم نشین خدا بشم!!! اونوقت توبازم زیرپامی، لهت میکنم زیرپام اگه بخوام!! پس سکوتمو از کم آوردن ندون سکوت من تنها بخاطر احترامیه که واسه خودم قایلم!!!!
16-08-2014، 11:58
همه ی چیزهای از دست رفته یک روز برمیگردند ،
اما دقیقا روزی که دیگه یاد گرفتیم بدون اونا زندگی کنیم ..
16-08-2014، 12:02
اسمش را مے گذاریم בوست مجازـی
امــا آنـســو یــک آבم حـقـیـقـے نشـسـتــﮧ خـصوصــیاتـش را کــﮧ نمـے تــوانـב مخفے کنـב وقتے בلتنگے ها و آشفتگے هایش را مے نویسد وقت مــے گــذارב بــرایــم، وقــت مــے گذارم بـرایش نــگــرانــش مـــــے شـــــوم בلتــنــگــش مــــے شــوم وقتے בر صحبت هایم بـﮧ عنوانِ "دوست" یاב مے شوב مــطمــئن مــــے شــــوم کـــــﮧ حقــــیــقــــے ســت هــرچــــنـــــב کــنــــــــار هـــــــم نــبــــاشـــیــم هــرچنـב صـבاـی هم را هم نشنیـבه باشـیم من بـرایش سلامتــے و شادـی آرزو دارم هــــــــــرکــجـــــآ کـــــﮧ باشــــــد.
شــک نکــــن ...!
" آینــــده ای " خواهـــم ساخت که , " گذشتــــه ام " جلویــــش زانــو بزنــــد ...! قـــرار نیـــســــت مــــن هــــم دلِ کس دیـــگری را بســــوزانم ...! برعـــــکــــس کســــی را که وارد زندگیــــم میشــــود , آنـــقـــدر خوشبخت می کنــــم کـــــه , به هـــر روزی که جــای " او " نیـستـی به خودت "لعنـــت " بفـــرستـی
16-08-2014، 13:07
من ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﻤﯿﺸﻮﻡ
ﻭﻟﯽ ... ﯾﮏ ﺭﻭﺯ ﻣﯽ ﺭﺳﺪ ... ﯾﮏ ﻣﻼﻓﻪ ﯼ ﺳﻔﯿﺪ ﭘﺎﯾﺎﻥ ﻣﯽ ﺩﻫﺪ ... ﺑﻪ ﻣﻦ ... ﺑﻪ ﺷﯿﻄﻨﺖ ﻫﺎﯾﻢ ... به دیوانگی هایم ... ﺑﻪ ﺑﺎﺯﯾﮕﻮﺷﯽ ﻫﺎﯾﻢ ... ﺑﻪ ﺧﻨﺪﻩ ﻫﺎﯼ ﺑﻠﻨﺪﻡ ... ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺑﻌﻀﯽ ﻫﺎ ﺑﺎ ﺩﯾﺪﻥ ﻋﮑﺴﻢ ﺑﻐﺾ ﻣﯽ ﮐﻨﻨﺪ ﻭ ﻣﯽ ﮔﻮﯾﻨﺪ : ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺩﻟﻤﺎﻥ ﺑﺮﺍﯾﺖ ﺗﻨﮓ شده !!
16-08-2014، 14:52
واسه همه وقت داشتی به جز منی که واسه هیچکس به جز تو وقت نداشتم … !!
16-08-2014، 14:54
سرد می شوم ...
وقتی که دوستت دارم هایم ! بازتابی ندارد |:
16-08-2014، 15:30
گاهـی ..
بـدون بغـض و گـریـه بایـد قبول کنی کـه فرامـوش شدی !..
| ||||||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|