امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.jorat-haghighat.ir/join.php?sid=95887
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
آگهی
(13-08-2014، 22:22)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 22:21)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 22:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دخــدر بـآلرینـه رف .. ؟ ._.*

نه من با فاطي خدافسي كردم .—.¡

*^ــ^*
خوبی؟ ._.
^_^*

نه من فاجعم فاجعه >_<

شما خوبي عزيز ؟؟.-.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(13-08-2014، 22:23)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 22:19)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.
آره تو اتآقم بود.. ._.

فشـآر خودمم افتآد ._.

آخي صندلي بيارم ؟!

بسي شادم *^0^* بيكاز آيم [url=member.php?action=profile&uid=101577]××HappY GirL×× ؟!
[/url]

من اینقــد برآ همه آب قـند بردم یکی بـآی برآ خودم آب قـند بیـآره ._. .. !
نه الـآن خوبم (:

آیم هپـ ــی تو ^ــ^
ببند دختر!
ghazaleh

این کیهههه ؟ :| ..
(13-08-2014، 22:19)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مهدی

علیکه سلام : )

(13-08-2014، 22:23)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 22:22)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرشام یه رفیق دارم کلاس چهارمه بگو خب :|

خب؟0__________0

آقا این خیلی توپل موپلیه فقط باید بخوریش بگو خب
شروع شد بستم فقط تند خواهشنbathtime
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(13-08-2014، 22:25)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 22:22)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 22:21)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 22:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون دخــدر بـآلرینـه رف .. ؟ ._.*

نه من با فاطي خدافسي كردم .—.¡

*^ــ^*
خوبی؟ ._.
^_^*

نه من فاجعم فاجعه >_<

شما خوبي عزيز ؟؟.-.

آخــی ._.
خوبم ^ــ^

میخوآستم بـآهـآت دوس شم .________.*!
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(13-08-2014، 22:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من اینقــد برآ همه آب قـند بردم یکی بـآی برآ خودم آب قـند بیـآره ._. .. !
نه الـآن خوبم (:

آیم هپـ ــی تو ^ــ^

آهنگه فارل و مايلي كه ماه پيش اومدو گوش دادي ؟!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 8 مهمان