امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

(13-08-2014، 18:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ستاره هام اینقد کمه اه>_______<
(13-08-2014، 18:48)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:41)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:39)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطله یا فاصله ؟ :v ..

امیر لکنت گرفته  0________0
اصرات مخربه نوینسده نشدنهBig Grin
(13-08-2014، 18:42)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهـ امیـــر ..ربطی ندآره !

دُرُستهـ آزمـآیشی ندآره ولـی فک نکنم مُدیر بخوآن !

حآلـآ 1 مدیر قراره برکنآر شهـ ..اُمیدم بهـ اونهــ._.

نمیخوآآآآآآم رُکییییی >_<

(13-08-2014، 18:43)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:42)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو برو هر وقت جز نفرات شدی بیا فتوا بدع-__-
تو سپاستو بگیر برو کاریت نباشه-__-
نیومده دارع شاخ میشه

چقد بددهنUndecided
ارشام فک کنم این بددهنی ندیدهBig Grin
واستا علی بیاد میفهمه بد دهنی ینی چیBig Grin

علی ک از بیخ *********Big Grin

:p325:
ننننننننننننننننننننننننننننه من میترسم
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 125
 سپاس شده توسط الیکا0
آگهی
(13-08-2014، 18:50)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کُجآ فعآلیت کُنم؟! >_<

موبآیل =))))))))))))))))))))

تو ایهیم خوردی >_< ..

قهر قهر قهر ، تا روزه قیامت .-. .. ||:
 سپاس شده توسط الیکا0 ، ✘v!☻lent girl✘
(13-08-2014، 18:52)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:49)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا ستاره هام اینقد کمه اه>_______<
(13-08-2014، 18:48)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:41)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر لکنت گرفته  0________0
اصرات مخربه نوینسده نشدنهBig Grin
(13-08-2014، 18:42)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نهـ امیـــر ..ربطی ندآره !

دُرُستهـ آزمـآیشی ندآره ولـی فک نکنم مُدیر بخوآن !

حآلـآ 1 مدیر قراره برکنآر شهـ ..اُمیدم بهـ اونهــ._.

نمیخوآآآآآآم رُکییییی >_<

(13-08-2014، 18:43)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقد بددهنUndecided
ارشام فک کنم این بددهنی ندیدهBig Grin
واستا علی بیاد میفهمه بد دهنی ینی چیBig Grin

علی ک از بیخ *********Big Grin

:p325:
ننننننننننننننننننننننننننننه من میترسم
ترس هم دارعBig Grin
 سپاس شده توسط الیکا0
(13-08-2014، 18:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:50)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:48)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:47)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:45)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کنم بله رو گرفتمBig Grin
ن رها ؟تشخیص تو چیه؟Tongue

بعله ی چی؟Confused
هیچی بزار فردا داداشام و ننم نیکی بیاد بیا مبرا امر خیرBig Grin

25r30
نکن تورو خدا آقامون اینجا هست میبینه بد بخت میشیم
اقاتون کیه؟
اشکال ندارع بد بختش میشی بعد بیا خودمو خوشبختت میکنه:v

اسمشو نیار یگه
بهم میگهبرو پی زندگیتcry2
 سپاس شده توسط الیکا0
امیر> خب ورشون دار:|
من که نمیتونم بدم به تو خودت بردار:|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سپاس شده توسط الیکا0
خدایی ی ادم دیوانه پیدا نمی کنیم برا ازدواج مونا یکم باحال بود پرید
روزی مهناز هم ک همشون تو فاز عشق عاشقی بودن پوووفDodgy

(13-08-2014، 18:54)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:50)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:48)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 18:47)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعله ی چی؟Confused

25r30
اقاتون کیه؟

اسمشو نیار یگه
خو برو پی زندگیت دیه دختر اویزون زیاد باشه خوب نی
(13-08-2014، 18:54)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امیر> خب ورشون دار:|
من که نمیتونم بدم به تو خودت بردار:|

نمیشه سعیمو کردم بلند کنم ازت نمیشه>_________<
 سپاس شده توسط الیکا0
پیشنهاد میکنم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=158348
http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=158345
http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=158342
http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=158350

اینم به دوستتونه هدیه بدید
http://flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=158347
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
برو بآبا -_-
 سپاس شده توسط الیکا0 ، † αƖιєη †
کسی ی عصبی برا دوستی سراغ دارع ارشام داداش سراغ داری ؟خودم عصبی خانومX هم عصبی چی بشهBig Grin

(13-08-2014، 18:57)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بآبا -_-
تو هوا حرف میپرونه این چرا؟
 سپاس شده توسط الیکا0
(13-08-2014، 18:55)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خدایی ی ادم دیوانه پیدا نمی کنیم برا ازدواج مونا یکم باحال بود پرید
روزی مهناز هم ک همشون تو فاز عشق عاشقی بودن پوووفDodgy

(13-08-2014، 18:54)sayeh17 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

25r30
اقاتون کیه؟

اسمشو نیار یگه
خو برو پی زندگیت دیه دختر اویزون زیاد باشه خوب نی
 سپاس شده توسط الیکا0

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 158 مهمان