امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

یکی بهم یه آهنگ معرفی کنه برم دانلود کنم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(13-08-2014، 16:55)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالم از خواهرم به هم میخوره
حالم از خواهرم به هم میخوره
خدایا یا منو بکش یا اونو >____________<

دخترک @$%@#%^$&^%&%؛ريال$%@# چیز

ریال:V؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ×ThundeRBolT×
سلامداشتم از کلاس میمومدم تو راه پدره ب پسرش گفت پسرم مواظب باش داری از خیابون رد میشی
جواب پسره:من نباید مواظب باشم مواظب بباس سعی کنه مث من باشه:|
هه دمش گرم خیلی مغرور بود خوشم اومد.-.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ∆ MeRzaD ∆ ، girl of chaos ، βΑllεяiηΑ♡ ، ×ThundeRBolT×
سلام بیتی (:

مرسی (;

تو خوبی ؟!

فاطی جون کوجایی ؟ :*
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(13-08-2014، 16:53)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 16:49)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 16:46)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 16:44)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 16:42)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

يكي از چشاش آبيه يكي قهوه اي ||:

O_o
تو آدمی :|
منظورم گربه بود ||:

آهاع خو بگو گربم :|
مگه کربه داری Confused

مگه گربه چشه ؟! -_-

من دارم ^_^

باردارم هست ._.

از گربه خوشم نمیاد اصن از حیوونا خوشم نمیاد ._.
باردار o_O??

؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اون احسان بود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(13-08-2014، 16:56)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمونی زد بازی
بدرود
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 101
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
(13-08-2014، 16:56)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چ سبکی؟

(13-08-2014، 16:58)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهمونی زد بازی

اطمینان تتلو:>..!!

:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 116 مهمان