امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

(13-08-2014، 15:05)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوش به حالت من نوکیا x دارم لگن لگن هستش!

منم یک نوکیا 2_1616 دارم ولی با هزار زحمت برای اینکه تو فامیل خیت نشم اینو خریدم
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 62
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط τοxικ
آگهی
اقا اینجا کسی nokia x نداره؟Big Grin
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(13-08-2014، 15:00)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جع جع 
جع جع 
جفر 
بگو ایمروز کیو دیدم 
جعفرو

بعدش بگو کیو دید
اصغرو
گفتم منو جفر تنهایی باهم میریم سره قرار دوتایی
رفتیم سره قرار دعوا شد
نمیدونم چی شد که در وا شد
از اون در یه خانومه اومد یهو از جعفر خوشش اومد
بعد اومد جلو و داد زد و گفت...................
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2014، 15:04)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جواب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
الیکا0  : این یکی از آهنگهای شاد جعفره توی اینترنت بزنی میاد 

جواب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
~BAd bOY~  : توی پست کل کل بارسا و رئال یه فوش دادم اخطار گرفتم 

و جواب دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*احسان*
  : huawei ascend p6

از صداش راضی ای؟؟؟

من ascend g610i دارم صداش یه نمور ضعیفه

بقیه کسایی که هوآوی دارن هم میپرسم از صداش راضی نیستن
ولی پی 6 گوشیه شاخی باید باشه .___.
 سپاس شده توسط τοxικ ، Aiden Pearce
کسی میاد؟http://www.esmfamil.ir/index.php?option=...&id=189221
(13-08-2014، 15:07)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اقا اینجا کسی nokia x نداره؟Big Grin
فقط سونی
(:
 سپاس شده توسط τοxικ
bezanam ro shoro chi mishe
(13-08-2014، 15:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 15:03)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چقدر ما با هم تفاهم داریم آیسان *_*

این رو هم اعتراف کنم که هنوز هم که میبینمش ته دلم دوسش دارم :|

قد کوتولس آ .. ولی اخلاقش بامزس :> !

دانشگاهیی :|

میگن هیچی مث عشق اول نمیشههههه :||||||||||

خخخخ آره.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
سلام :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، τοxικ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، Mᴏsᴇs
(13-08-2014، 15:06)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم میخواستم هری پاتر شوهرم شه ._. :>

بعدشم زَک v:

لُپ خوشگل دیوانه ** ** مشنگ :||||

منم دوست داشتم هری پاتر با من ازدواج کنه :> !

:| تو کُلن از بچگی .. تو فاز خارجی بودی آ -_-

:| من دیگه نیدونم چی بگم ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 62
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 7 مهمان