امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

(13-08-2014، 14:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-!...

سلام
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
آگهی
فاطی ؟dit
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 52
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
عجب اساتیدی داشتیم تو فلشخور تو این زمینه ما خبر نداشتیم129f
احسان از این آواتار و امضات معلومه عزمت رو جزم کردی مدیر نظامی بشی نه؟crazyBig Grin
 سپاس شده توسط τοxικ
(13-08-2014، 14:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 14:48)BlAcK hAt نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ahora salam

سلام-_-
خوبی?:|
mer30 to khobi
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(13-08-2014، 14:48)*yasna* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 14:47)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام-_-!...
سلام#_#

جمعا خوبید?-_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(13-08-2014، 14:45)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام  |:

سلام حسن
چرا دیشب نبودی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(13-08-2014، 14:47)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من مُردم سکوت جان ._.

کمتر بخور ._. منظورم چیزِ .. *ـوه ":|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 52
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
(13-08-2014، 14:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میمیرم .. خدافظ cof
این دست ـم و میبینی ؟ ؟ 497 تُ بری با همین یه سیلی زدم :| ! هرچند که میدونم شُما بخاطر سپآس گُفتی ._.* !
(13-08-2014، 14:46)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 14:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه زمآنی به " مُروآ " زنگ میزدم 497

بعد دیهه هر دیقش 100 بود ترک کردم 497

لعنتی اگه سِتآره هام 100 تا میشُد دوچرخه میگرفتم >_< ..

ولی 56 تآ بود :| ! 497

منم آره ی مدت زنگ میزدم مُروا ..

هم تو دانی .. هم تو مُروا ستاره هام 100 تا بود .. حتی بالای 100 تا ..

تو دانی خیلی خوب پیش رفتم :|

مُروا تو قرعه کشی کیش که جایزش لب تاب و اینجور چیزا بود باس خاطر ستاره هام شرکت داده شدم :|

ولی نمیدونم برنده شدم یا نه :|

منم نمیتونستم که برم کیش :|

مامانم اینا نمیدونستن :|

پول تلفن که زیاد میومد .. من میرفتم تو اتاقم بیرون نمیومدم که اینا شک نکنن :|
:| مامان بابای من میدونستن ._.* !

امم .. اون صندلی بازی و تُ مُروآ بازی کردی ^_^ ؟ .. خعلی باحال بود 497 :|

هعییی .. عجب زمانی بودا ._.* ! ..

من هر چند وَخ یه بآر بهه مامانم میگَم میشه زنگ بزنم مُروآ ؟ :| [ وَختی نت قطع میشه ^_^ ]
میگه نهههه >_< !

اههههه :| !

._.* .. !
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
elsa باید یک سوال از الیکا بپرسد، و الیکا باید در کمال صداقت به آن پاسخ دهد
خوب بپرس  دیه
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 139 مهمان