امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

(13-08-2014، 14:41)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من یه زمآنی به " مُروآ " زنگ میزدم 497

بعد دیهه هر دیقش 100 بود ترک کردم 497

لعنتی اگه سِتآره هام 100 تا میشُد دوچرخه میگرفتم >_< ..

ولی 56 تآ بود :| ! 497

منم آره ی مدت زنگ میزدم مُروا ..

هم تو دانی .. هم تو مُروا ستاره هام 100 تا بود .. حتی بالای 100 تا ..

تو دانی خیلی خوب پیش رفتم :|

مُروا تو قرعه کشی کیش که جایزش لب تاب و اینجور چیزا بود باس خاطر ستاره هام شرکت داده شدم :|

ولی نمیدونم برنده شدم یا نه :|

منم نمیتونستم که برم کیش :|

مامانم اینا نمیدونستن :|

پول تلفن که زیاد میومد .. من میرفتم تو اتاقم بیرون نمیومدم که اینا شک نکنن :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 50
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Mᴏsᴇs
آگهی
(13-08-2014، 14:45)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام  |:
علیک سلام
                                                              دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(:
درود بر همگی Dodgy
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 50
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(13-08-2014، 14:44)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 14:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دارم میمیرم .. خدافظ cof

تو هر كدو گ.آ ها ميريم داري ميميري||:

مریضم گوگولی cry girl
خخخخخخ
9092301202
یه زنگ بزن به زنگوله یه قصه بشنو
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چند نفر میان اسم و فامیل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(13-08-2014، 14:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی ؟ .. دایرکشنر گرل جونم ؟ ._.
من مُردم سکوت جان ._.

(13-08-2014، 14:42)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فاطی این آهنگه I want از وان دی نیست؟
خودشه cry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، ~KiAηA~
ali koja raft
سلام |: :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، βΑllεяiηΑ♡
لال شدین؟
(:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 156 مهمان