امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

(13-08-2014، 13:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعضی وختا ی پسر ادمو خیلی راحت تر درک میکنه تا ی دخدر ..

دقت کرده بودید ؟ ._.

دقت نميخواد .—.
 سپاس شده توسط Magical Girl
آگهی
(13-08-2014، 13:55)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سارا^_^

این بحث آی فلسفی رو بزار برا بعد|||:

خوبی?  ((:

ممنون منم خوبم .__.!

بله ؟ ._.

هوم ؟ فلسفه ؟ من کند ذهن تر از اونم ک راجب فلسفه حرف بزنم ^_^ :|

نمیدونم .. توهم ک خوبی ._. خدارو شکر !
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، _PαяαиÐ_
(13-08-2014، 13:53)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کرده بودید ؟ ._.

این لاوه بدبخت-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡
(13-08-2014، 13:54)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شيوا به كمكت نياز دارم )':

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=157975

جانم؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
فاطی o_o
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 36
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
._.

من خوبم مرسی ._.
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ◄Iяαи►
(13-08-2014، 13:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کرده بودید ؟ ._.

این لاوه بدبخت-_-

نمیفهمی دیگه =))

نمیتونم توجیهت کنم -_- خیلی احمق تر از اونی ک بفهمی ! -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
من چه قد بدبختم.___.*!

به این چی?__? به این دقت کرده بودین?__?

-_-..!
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، βΑllεяiηΑ♡
(13-08-2014، 13:57)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

من خوبم مرسی ._.

منم خوبم مرسی ^_^*
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡
(13-08-2014، 13:52)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 13:50)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 13:49)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 13:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 13:45)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

امضامو دوست دارم ||:.

كار حامد دهقانه ||:

رقاص._. ..

جانم عاقل؟؟.—.
خوبی رقاص._.؟
نه

شما خوبي عاقل؟؟
کردی هم میرقصی(._. )؟

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 117 مهمان