امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 »

(13-08-2014، 11:19)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:15)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیــکا چیکا چیکا چیکا ، میکنی اینجا بیکار چیکار ؟ ..
:|

تئ همونی ک من فک میکنم ؟ .________.

تو ام همونی که من فک میکنم ؟ :|
تو همونی هسی ک مسموم شده بودی ؟ .________.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
آگهی
(13-08-2014، 11:20)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پآتریک ؟ ..

هوم ؟ ^_^

برو تو این تآییب :| !

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=155718

این و تُ پاسخش کُپی کُن و ارسال و بزن ..
سیناریزین

(نام تجاری: Stugeron)

گروه دارویی: پیپیرازین
گروه درمانی: ضد حساسیت , آرام بخش
شکل دارویی: قرص 25 و 75 میلی گرمی
مصرف در دوران حاملگی: گروه C

موارد مصرف: درمان علامتی سرگیجه و اختلالات عروقی محیطی
میزان مصرف: یک قرص 3 بار در روز
موارد مانع: مثل سایر آنتی هیستامین ها , ضمنا در بورفیری حاد هم ممنوع است.

عوارض جانبی: خواب آلودگی , افزایش اشتها و ...
توجهات: مصرف دارو به همراه غذا مفید تر است.اثر ضد تهوع آن نیز مطلوب است به ویژه در بیماری مسافرت.در صورت وجود فشار خون بیمار , علائم چاقی پس از مصرف اندازه گیری شود.
آموزش: از رانندگی اجتناب شود.
شرایط نگهداری: در دمای اتاق نگهداری شود.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
(13-08-2014، 11:20)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد عرفان و ممد عمومن :| ! ..

آ بَله :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 10
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(13-08-2014، 11:18)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:17)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلامـ .. !
هـــآی ! .-.

بای ._.

خُ ی مُرور میکُنیم برا اینکه حافظتو بسنجیم :|

اسم من ؟

._. آیسان :|
Before I pull this trigger
Your eyes vacant and stained
(13-08-2014، 11:20)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=157794
برید یه دقه ای  شاد باشید
نظر هم بدید

عَکسآ نمیآد :| !

(13-08-2014، 11:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:20)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فقد عرفان و ممد عمومن :| ! ..

آ بَله :|

:| ..
(13-08-2014، 11:21)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:19)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:17)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:15)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:12)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیــکا چیکا چیکا چیکا ، میکنی اینجا بیکار چیکار ؟ ..

تئ همونی ک من فک میکنم ؟ .________.

تو ام همونی که من فک میکنم ؟ :|
تو همونی هسی ک مسموم شده بودی ؟ .________.
مسموم ؟ :| نه فک نکنم :| سارایی؟ ._.
Before I pull this trigger
Your eyes vacant and stained
(13-08-2014، 11:21)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:20)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(13-08-2014، 11:19)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پآتریک ؟ ..

هوم ؟ ^_^

برو تو این تآییب :| !

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=155718

این و تُ پاسخش کُپی کُن و ارسال و بزن ..
سیناریزین

(نام تجاری: Stugeron)

گروه دارویی: پیپیرازین
گروه درمانی: ضد حساسیت , آرام بخش
شکل دارویی: قرص 25 و 75 میلی گرمی
مصرف در دوران حاملگی: گروه C

موارد مصرف: درمان علامتی سرگیجه و اختلالات عروقی محیطی
میزان مصرف: یک قرص 3 بار در روز
موارد مانع: مثل سایر آنتی هیستامین ها , ضمنا در بورفیری حاد هم ممنوع است.

عوارض جانبی: خواب آلودگی , افزایش اشتها و ...
توجهات: مصرف دارو به همراه غذا مفید تر است.اثر ضد تهوع آن نیز مطلوب است به ویژه در بیماری مسافرت.در صورت وجود فشار خون بیمار , علائم چاقی پس از مصرف اندازه گیری شود.
آموزش: از رانندگی اجتناب شود.
شرایط نگهداری: در دمای اتاق نگهداری شود.

بعدا با تبلتم خدافس
« گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 10
بـــآی =))))))))))))
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mohammad 77
سـلام .^.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Magical Girl ، Mohammad 77 ، ✘v!☻lent girl✘
(13-08-2014، 11:22)ill-Mind نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._. آیسان :|

هه هه هه ^_^ ":|

آفرین :| از کُجام ؟ /:

▬▬
ممد بیا با هم دعوا کُنیم من جوابتو بدم .. بعد هی تو بگی چیزی بلد نیستی کلمات قدیمی نگو :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe « گفـتگـوی آزاد نـسـخـه 191 » 10
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 63 مهمان