12-08-2014، 19:00
واد لازم :
سبزي ( تره، جعفري و گشنيز) 500 گرم
تخم مرغ
پنج تا شش عدد
روغن مايع
چهار تا پنج قاشق غذاخوري
مغز گوسفند
دو تا سه عدد
پياز متوسط
يك تا دو عدد
نمك و فلفل
به ميزان لازم
طرز تهيه:
مغز را با يك عدد پياز و كمي آب و نمك ميگذاريم تا بپزد. (15 الي 20 دقيقه كافي است) سپس آن را در سافي قرار داده تا آب آن كاملا برود. بعد سبزيها را خرد كرده و با كمي روغن تفت ميدهيم. تخممرغها را در ظرف ديگر شكسته و با هم مخلوط ميكنيم به طوري كه سفيده و زرده كاملا يكنواخت شود. بعد از اينكه سبزيها كمي خنك شد با تخممرغها مخلوط كرده و مواد را در تابهاي بزرگ به قطر يك سانتيمتر ميريزيم و در تابه را گذاشته تا مواد كاملا بسته شوند.
مغزها را با چنگال نرم ميكنيم. تابه را از روي حرارت برداشته و مغز را روي سطح سبزي ميماليم به طوري كه از اطراف كمي با سبزي فاصله داشته باشد آن را به دقت و محكم لوله ميكنيم و به حالت رولت در ميآوريم. رولت را چند دقيقه روي حرارت گذاشته و سپس از داخل تابه خارج كرده و با دقت حلقهحلقه ميبريم و در ظرف مورد نظر ميچينيم. ميتوانيم اين رولت را با انواع سبزيجات و چيپس تزيين نماييم.
مغز را با يك عدد پياز و كمي آب و نمك ميگذاريم تا بپزد. (15 الي 20 دقيقه كافي است) سپس آن را در سافي قرار داده تا آب آن كاملا برود. بعد سبزيها را خرد كرده و با كمي روغن تفت ميدهيم. تخممرغها را در ظرف ديگر شكسته و با هم مخلوط ميكنيم به طوري كه سفيده و زرده كاملا يكنواخت شود. بعد از اينكه سبزيها كمي خنك شد با تخممرغها مخلوط كرده و مواد را در تابهاي بزرگ به قطر يك سانتيمتر ميريزيم و در تابه را گذاشته تا مواد كاملا بسته شوند.
مغزها را با چنگال نرم ميكنيم. تابه را از روي حرارت برداشته و مغز را روي سطح سبزي ميماليم به طوري كه از اطراف كمي با سبزي فاصله داشته باشد آن را به دقت و محكم لوله ميكنيم و به حالت رولت در ميآوريم. رولت را چند دقيقه روي حرارت گذاشته و سپس از داخل تابه خارج كرده و با دقت حلقهحلقه ميبريم و در ظرف مورد نظر ميچينيم. ميتوانيم اين رولت را با انواع سبزيجات و چيپس تزيين نماييم.