12-08-2014، 0:19
اگه واس همه شاخه گل رُزی..!!!
وآسه مـآ همــون شـآخ بُـزی.!!
|
ܓܨبُـ ـغض قلََََـ ــ ـم ܓܨ |
|||||||||||||||||||||||||||||
12-08-2014، 0:19
اگه واس همه شاخه گل رُزی..!!!
12-08-2014، 9:42
نـــه نمیــــدانــــی! هیـــــچ کـــس نمـی دانــــد پشت ایـن چهــــره ی آرام، در دلـــــــم چــه مـی گـذرد! نـــه نمیــــدانــــی! هیـــــچ کـــس نمـی دانــــد ایـــن آرامــش ظــاهــر و ایــن دل نــا آرام چقــــدر خستـــــــه ام میـــکنــد…!
12-08-2014، 11:18
ما فکـر میکنیـم بدتـرین درد ؛
از دسـت دادن ِ کسـیه که دوستـش داریم ! امـا …. حقیقـت اینه که : از دست دادن ِ خــودمـون ، و از یــاد بردن ِ اینکه کـی هستیـم ! و چقدر ارزش داریم …. گـاهی وقتــها خیلــی دردنــاک تـره … !!
12-08-2014، 11:23
12-08-2014، 11:35
خیلی از آدم هایی که دوست دارن با شما باشند،
از روی علاقه به شما نیست، صرفاً به خاطر این است که چشم ندارند شما را با کسِ دیگری ببینند! آنها زمانی که مطمئن شدند تنها هستید، تنهایتان می گذارند...!
12-08-2014، 11:45
آرامـــش یعنــــی :
هـر وقت قهـــر کــــردی مطمئــــن بـــاشـی کـــه تـــا آشتـــی کنـــی هیـــچ کسی جـــات رو نمی گیــــــره .
12-08-2014، 11:54
باید به بعضیا گفت :...
اون چیزی که تو رو مرد کرده ...! سگ رو هم نر کرده ... دنبال یه چیز مهم تر واسه ثابت کردم مردونگیت باش ...!!!
12-08-2014، 11:59
تو میتوانی نیایی .. !
ولی من نمیتوانم منتظرت نباشم ...[!] -_-
12-08-2014، 12:01
رآستــے
قبل رفتنت : ديگــﮧ هيچ حسـ ے بهت ندآرم
12-08-2014، 12:04
به دريا ميزنم شايد به سوي ساحلي ديگر
مگر آسان نمايد مشكلم را مشكلي ديگر من از روزي كه دل بستم به چشمان تو مي ديدم كه چشمان تو مي افتند دنبال دلي ديگر به هر كس دل ببندم بعد از اين خود نيز مي دانم به جز اندوه دل كندن ندار حاصلي ديگر من از آغاز در خاكم نمي از عشق مي بينم مرا مي ساختند اي كاش،از آب و گلي ديگر طوافم لحظه ي ديدار چشمان تو باطل شد من اما همچنان در فكر دور باطلي ديگر به دنبال كسي جامانده از پرواز مي گردم مگر بيدار سازد غافلي را،غافلي ديگر
| |||||||||||||||||||||||||||||
|
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه) | |||||||
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|