11-08-2014، 23:06
(11-08-2014، 23:04)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.از کی ؟ >_< من دارم آ .-. .. اول نوبته منه آ .. ! -_- :||| ای وای :| نیکی بپرسی میزنم آ ! :|||
(11-08-2014، 23:03)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2014، 23:01)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جواب داد
روم نمیشه نا جور بپرسم
اینجا همه اولش این طورین :| ..
ولی یه ذره که میشه با منحرفا میگردن .. میپرسن :| !
نترس (: از اونجوریاشم بپرسی اشکآل نارع .. ! :|
آره آره مثلا من ی سوال توپ دارم *^•^*
(11-08-2014، 23:04)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.آقای گُل .. !
(11-08-2014، 23:03)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.دختر جون من بیست سالمه
(11-08-2014، 23:01)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
جواب داد
روم نمیشه نا جور بپرسم
اینجا همه اولش این طورین :| ..
ولی یه ذره که میشه با منحرفا میگردن .. میپرسن :| !
نترس (: از اونجوریاشم بپرسی اشکآل نارع .. ! :|
تو دبیرستان اخر این کارا بودم
میدونم 20 سالته (: .. خُب مُشکل چیه عزیز ؟ :|