06-08-2014، 17:34
خودتو تو 2 خط شرح بده .
|
●▪▪ صـنـدلـی داغ ▪▪● |
||||||||||||||||||||||||||
06-08-2014، 17:34
خودتو تو 2 خط شرح بده .
06-08-2014، 18:44
اسم و فامیل شرکت کننده هارو بگین
07-08-2014، 11:47
سلام :| !
اسمت : سنت : لقبت : آرزوت : نظرت راجبه من : آواتارم : امضام : آهنگ پروفایلم : بهترین دوستت ؟ اسم مخاطب خاصت ؟ خواننده ی مورد علاقت ؟ آهنگ مورد علاقت ؟ بازیگر مورد علاقت ؟ فیلم مورد علاقت ؟ یه شکلک برای من بذار ؟ :| خدافس :|
08-08-2014، 22:48
(07-08-2014، 11:47)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بــه خـاله نوشیکـا سلامــ کـــن (:
خـــوبی؟؟ آوـآتــآرمـــو دوســ داری؟؟ ^ـ^ خـــودمــو چــی؟؟ غروب خورشیــد یــا طلوعــش؟؟ میدونسـتی چقــد دوسـت دارمـ ؟؟؟ بهــترین ویژگــی کــه دارمـ ؟؟ خیــآنت کـــردن بهــت ؟؟ چــرا رفـــتی؟؟.-. نـاراحـتت کردمـ تـا حالا؟؟ مــاه یـــا ســتــاره؟ آندیا یـا آرتمـیس؟؟ شـده از یکی به حــد آرزوی مرگـ بدـت بیـاد؟؟ مــن سوالــامـ تمومــ شــد فکــ کنمـــ خــدافـظـــــ
09-08-2014، 7:39
(آخرین ویرایش در این ارسال: 09-08-2014، 7:39، توسط ღSηow Princessღ.)
سلآم..
احـوآل.. ؟! هفته ی پیش چند دسته گل به آب دادی..؟! ![]() دیجستیـو خـوردی..؟!>_< به نظـرت من آدم بی اعصابیـم..؟!-_- به نظـرت من میتونـم فرآموشش کنـم..!>؟*_* آهنگ "سـوگند و عرفـآن.." یادتـه رو شنیدی..؟!._. کارخونـه کوکـآکولا کجاس..؟!-_- ده ونک کجـآس..؟!-_- آدرس دقیق بهزیستی و کودک آزاری رو میخوای بهت بدم..؟!+_+ ناموسا اکه میخوای بگـو..! فلشخـور رو به جای دیگه ای ترجیح میدی..؟!+_+ خب دیگه سوالـی نـدآرم..!:v khOdafezZ..:*
(09-08-2014، 0:16)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.خدآفس... (06-08-2014، 17:34)Snow-Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.اِهِم اِهِم.... رومینا دختر خوجل.جیگر.تو دل برو.عاشق.آذرمــآهی.دوس داشتنی.با استعداد کآراته باز و..... یه عالمه چیزای دیگه♥
09-08-2014، 23:31
چرا تو لاین پ.م دادم ج ندادی؟
چرا عوض شدی؟ از من بدت میاد؟ دیگ دوسم نداری؟ فک میکنی من دوست ندارم؟ اون روز زنگ زدی چیکارم داشتی؟
(09-08-2014، 23:31)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. (10-08-2014، 19:49)سلما 15 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.♥♥♥♥♥♥ (09-08-2014، 7:39)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
11-08-2014، 22:48
سلومی(:
چطوریع؟(: اینو که میدونم دوسم داری....زیااد!پرسیدن ناره!اما چرا؟از چیم خوشت میاد؟(: شماره خودتو پ.خ کن نه مال دوستتو|:یه مدت سرکار بودیم با دوستت|: مهمه سوالام برات؟ مهمم برات؟ عشقتو میشناسم،اسمشو اینجا داد بزن همه بفهمن((:اما اگه دلت میخواد((:زور نیس(: سوره ایت الکرسی رو بلد نیسم،بم یاد بده(:همشو بنویس^.^ دهنم بووق! خو دیگه،لز مغزم زیاد کار گرفتم،بسه،سوال ندارم دیه(:خدافظت اسکول من^.^
| ||||||||||||||||||||||||||
|
![]() |
|||||||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید | ||
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید | ||
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
|
یا |
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.
|
موضوعات مرتبط با این موضوع... | |||||
• صـنـدلـی داغ نسخه 1 |