امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

(11-08-2014، 18:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|
سلام ممد خوبی?
دلمون واست تنگیده بود.به جون علی راس میگم.:ag54:
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، βΑllεяiηΑ♡ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
(11-08-2014، 18:33)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:31)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد يهو موش نخورتت ||:.

نمیخوره نگران نباش |:
خودتيcry girl
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
امیر 303»»»»»»

از رای گیری حذف شدی دست از کارهای بچگانه بردار بجای فعالیت رو خودت کار کن چون ما ب ادمهای دروغ گو و متقلب نیازی نداریم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، βΑllεяiηΑ♡
با تو نبودم که هر وقت گفتم کلفت بیا بعد جواب بده و بگو بله 
خودت کلفتی......WinkWinkWink...در این شکی نیست.....
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(11-08-2014، 18:32)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه خبره اینجآ ؟؟Dodgyسلآم !

هیچی Dodgy
شوورت دارع تویه می کنه Dodgy
سرعت نتش هم کمه Dodgy
درود Dodgy
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 192
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Y.a.S.a.M.i.N ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، CTG
(11-08-2014، 18:33)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ممد خوبی?

خوبم ..
شرمنده شدم :183: شما خوبی ؟ cof
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، CTG ، Y.a.S.a.M.i.N ، Aiden Pearce
(11-08-2014، 18:34)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

با تو نبودم که هر وقت گفتم کلفت بیا بعد جواب بده و بگو بله 
خودت کلفتی......WinkWinkWink...در این شکی نیست.....

آدم بمیره ولی انجوری جواب نده Big Grin
(11-08-2014، 18:33)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ممد خوبی?
منم به جون این یاروئه بالا 1000 تا gf دارم |:
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Mohammad 77 ، ~ CrAzY HuMaN ~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، CTG
نقل قول: محمد يهو موش نخورتت ||:.

نه نمیخورمش چندشم میشه .. اصن باب میلمم نی ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 192
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mohammad 77
(11-08-2014، 18:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سینا سرعتم پایینه نمیتونم بسپاسم
اشکال نداره دادا تو خودت گلی ^_^
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Y.a.S.a.M.i.N ، Mohammad 77 ، Jack Daniel'ѕ
(11-08-2014، 18:33)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 18:32)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر تو هموطن 
(11-08-2014، 18:31)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد> درود بر استاده بزرگ(:
علی 2> میزنم لهت مکنم درد داشته باشه:|
آی دستم 
اااا دوباره خوب شد حالا دیگه دردی ندارم Big Grin

دلم میخواد خفت کنم(:

منم (;

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Y.a.S.a.M.i.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 4 مهمان