امتیاز موضوع:
  • 3 رأی - میانگین امتیازات: 2.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2

(11-08-2014، 8:55)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:53)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کودک ورژش کاری اصدم
8 سال داشتم دو سال کارته رفتم
دستم بوف شد اومدم بیرون بعدش اسکیتو شرو کردم تو 11 سالگی بعد چون مد رسه شرو شد وقت نداشتم برم اسکیت ولش کردم
الان 1 سالو خورده ایه ک کیک بوکسینگو شرو کردم پینگ پونگ هم کار می کنم*.__.*

من حتی برا کنکور هم نینجوتسو رو ول نکردم
ی مدت میخواستم برم نینجوتسو ولی نمیدونم چرا نرفتمUndecided
(11-08-2014، 8:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اه اه اه >~<

کلاس زبان من ساعت هشت صبه >~<

مامانم با فوش بیدارم میکنه ! |:

برا من 1 :| .. !

ولی من از همون 12 میخآم برم >_< !

مامان من بر عکس تر از تُ :| !

میشینه با همه حرف میزنه دم به دیقه ای که کلاسم شروع میشه میگه غزل پاشو بریم :||||||||||| .. !

آخه مامان من تا فوش نده من بیدار نمیشم هی میگم بزار پنج دقیقه دیگه بخوابم ! Big Grin
:|
•••
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپآس
نفهم

بچه ها کلیک کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?action=thank&tid=155805&pid=2319150

کلیک کردم گفت اکنون باز گردانده می شوید.چی بود؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 102
آگهی
(11-08-2014، 8:58)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

i'm A NiNja :V .. !

:| سلامـ

کجا کار میکنی

تو دختری یا پسر ؟ :|

من نینجا نیستم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ189(2 102
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، hidden ninja
آیسان درس فک کردی چیزه !؟! P:

خخخخ

اوخ اوخ دلم ! Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=156140

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
اوه *0_0*

سپاسارو *0_0* !
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط hidden ninja
(11-08-2014، 8:59)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:55)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:53)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کودک ورژش کاری اصدم
دستم بوف شد اومدم بیرون بعدش اسکیتو شرو کردم تو 11 سالگی بعد چون مد رسه شرو شد وقت نداشتم برم اسکیت ولش کردم

(11-08-2014، 8:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برا من 1 :| .. !

ولی من از همون 12 میخآم برم >_< !

مامان من بر عکس تر از تُ :| !

میشینه با همه حرف میزنه دم به دیقه ای که کلاسم شروع میشه میگه غزل پاشو بریم :||||||||||| .. !

آخه مامان من تا فوش نده من بیدار نمیشم هی میگم بزار پنج دقیقه دیگه بخوابم ! Big Grin
•••
سپآس
نفهم

بچه ها کلیک کنید
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?action=thank&tid=155805&pid=2319150

رو اون کلیک کردی ینی ب نیکی سپاس دادی خودم اختراع کردم رو دکمه ی سپاس کلیک راست کن بزن کپی لینک ادرس بعد پیست کن اینجا هرکی رو اون لینک کلیک کنه در واقعا ی سپاس ب تو دادع
Confused

این پیام خیلی کوتاه می‌باشد. لطفاً یک پیام طولانی‌تر از 5 حرف وارد کنید.
The music feels better

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(11-08-2014، 9:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:59)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من کودک ورژش کاری اصدم

•••
سپآس
نفهم

بچه ها کلیک کنید

رو اون کلیک کردی ینی ب نیکی سپاس دادی خودم اختراع کردم رو دکمه ی سپاس کلیک راست کن بزن کپی لینک ادرس بعد پیست کن اینجا هرکی رو اون لینک کلیک کنه در واقعا ی سپاس ب تو دادع

عه کلک رشتی زدی !؟! Big Grin
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
علائم سرطان لوزالمعده یا پانکراس و درمان آن

یکی اون بالایی رو سرچ کُنه :| .. !

بگه تکراری هَ یا نع .. !

•••

امیر گُلی ؟ لُدف میکُنی مَسخرم نَکُنی -_^ ؟ .. :||||||
 سپاس شده توسط saeedrajabzade
(11-08-2014، 8:59)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:58)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-08-2014، 8:55)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

i'm A NiNja :V .. !

:| سلامـ

کجا کار میکنی

تو دختری یا پسر ؟ :|

من نینجا نیستم :|

پسرم

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان