11-08-2014، 8:59
(11-08-2014، 8:55)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2014، 8:53)hidden ninja نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.ی مدت میخواستم برم نینجوتسو ولی نمیدونم چرا نرفتم
(11-08-2014، 8:47)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
من کودک ورژش کاری اصدم
8 سال داشتم دو سال کارته رفتم
دستم بوف شد اومدم بیرون بعدش اسکیتو شرو کردم تو 11 سالگی بعد چون مد رسه شرو شد وقت نداشتم برم اسکیت ولش کردم
الان 1 سالو خورده ایه ک کیک بوکسینگو شرو کردم پینگ پونگ هم کار می کنم*.__.*
من حتی برا کنکور هم نینجوتسو رو ول نکردم
(11-08-2014، 8:54)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.نفهم
(11-08-2014، 8:52)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.:|
(11-08-2014، 8:50)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(11-08-2014، 8:48)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اه اه اه >~<
کلاس زبان من ساعت هشت صبه >~<
مامانم با فوش بیدارم میکنه ! |:
برا من 1 :| .. !
ولی من از همون 12 میخآم برم >_< !
مامان من بر عکس تر از تُ :| !
میشینه با همه حرف میزنه دم به دیقه ای که کلاسم شروع میشه میگه غزل پاشو بریم :||||||||||| .. !
آخه مامان من تا فوش نده من بیدار نمیشم هی میگم بزار پنج دقیقه دیگه بخوابم !
•••
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
سپآس
بچه ها کلیک کنید
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?action=thank&tid=155805&pid=2319150
کلیک کردم گفت اکنون باز گردانده می شوید.چی بود؟