امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(09-08-2014، 19:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 19:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 19:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دفعه فردا دیدین اهورا با رنگ مشکی  میاد
-_-سلام
+ایسان:سلام اهورا
=فاطی:سلام
√مرضیه:سلام هوری
*رکی:سلام اقامون
منم میگم بای-____-
:/\
خخخخخBig Grin
این جوری جو داره دیگه:/\
میشه مشکی شدی صورتیت رو بدی من:|TongueTongue
خرج داره:/\
چند؟
(09-08-2014، 19:37)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: !~IмДи~!، Amir0800، amir303، Donya Garmoosa2، SomeOne ×، ×...Icy Girl...×، امیرعباس...، ✯مهرزاد✯3 کاربر پنهان
امیر دو تآ امیر |: ..
چن بار بگم منو اینجوری بنویسamir303
آگهی
نسخه پوکید اصد پآک .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 196
(09-08-2014، 19:36)امیرعباس... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 19:27)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 19:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 19:18)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: بیخیال باوو
مدیر شدن خوبه
به شرطی که ادمو جوخرکی برنداره!
ادم باس خودش باشه(:
ولی یه سریا اینو فراموش میکنن
مثلا کیا با رسم شکلbathtime
من قصد محروم شدن ندارم(:
ولی تو جزوشون نیستی(:
عزیزم این موضوعو خوندی؟کافیه پخ بدی حلهbathtimeنظرسنجی: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
|++|تاپیک رسیدگی به شکایات,پیشنهادات وانتقادات از تیم مدیریتیه فلشخور بزرگ|++|

(09-08-2014، 19:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه ها خدایی شیوا جوگیر نیس!
حداقل جواب منو همیشه میده(:

خاک عالم ممنون:hiccp:
من تازه وارد شدم میشه کمکم کنید ؟
یا امام زاده بیژن Angelبه انجمنهای تخصصی فلشخور با تمام امکانات رفاهی خوش امدید 

بلی در خدمتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(09-08-2014، 19:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1. نقل قول: من عاشق شیوا مادرم اصدم ._.
    عجییییییییییییجممممممممممممم

نقل قول: تو راس میگی نمی گم پارتی بازی کن میگم اینقد سخت گیر نباش من دارم عین سگ جون میکنم ک نوینسده شم بعد تو میای  20 تا میندازی گردنم گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 196
عزیزم فش بد دادی برا نویسنده شدن باید الگو باشی باشه؟اون20تاهم دوهفته بود برش میدارم ولی بجان شیوا تکرار کنی محرومت میکنم
ن ورش ندار هیچ فرقی ندارع اجی دیگه رفته تو سابقم Undecided
فوش ندادم بش گفتم بیاد خHuh
نقل قول: عجییییییییییییجممممممممممممم

هیهیهیهی 3> .. ! ._.

نقل قول: آیسی پسرآ کور رنگی دآرن (:

پوففخخخ :| .. !

▬▬

پریا خیلی اواتارت خُشگله ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 196
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ ، Mïņ̃†êR ، ◄Iяαи►
(09-08-2014، 19:36)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 19:34)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دفعه فردا دیدین اهورا با رنگ مشکی میاد
-_-سلام
منم میگم بای-____-
خخخخخBig Grin

1 : مشکی نی سُرمه ای :|

2 : بَعلههه :|

مشکیه-_-
آیسان این امضام خوب نیس ؟!

عوض کنـم ..؟!

اهـورآ.. 20% اخطـآر گرفتـی نـآراحتی ؟!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(09-08-2014، 19:38)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 19:36)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 19:35)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه دفعه فردا دیدین اهورا با رنگ مشکی  میاد
-_-سلام
منم میگم بای-____-
خخخخخBig Grin
میشه مشکی شدی صورتیت رو بدی من:|TongueTongue
خرج داره:/\
چند؟
(09-08-2014، 19:37)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: !~IмДи~!، Amir0800، amir303، Donya Garmoosa2، SomeOne ×، ×...Icy Girl...×، امیرعباس...، ✯مهرزاد✯3 کاربر پنهان
امیر دو تآ امیر |: ..
چن بار بگم منو اینجوری بنویسamir303

|: اعتمآد به سقف آسمآن |: ..
(09-08-2014، 19:42)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عوض کنـم ..؟!

اخطار?
برا چی?
نگرفتم..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(09-08-2014، 19:41)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مشکیه-_-

باشِ ._.

(09-08-2014، 19:42)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عوض کنـم ..؟!

چرا خوبِ .. !

نه .. !

چرا 20% ؟ ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 196
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 22 مهمان