امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(09-08-2014، 18:38)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:34)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:33)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا منو صورتی کنید سپاس صورتی بگیرید
گرچه صورتی شدم میمر ب صابر میگم رنگ نوینسده های پسرو بزارع ابی یا سبز پرنگ:|
سلیقم تو حلقم 
چیکار کنم دیه رنگی نی ک پسرونه باش

صورتی بهت میادBig Grin
صورتی بشه میشه این
[ltr]~×$oLtOoN×~[/ltr]

امیر؟ 0_0
یه سوال بپرسم جوابشو میدی؟
تو پ.خ
راجب همین نام کاربری
ار
(09-08-2014، 18:38)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:36)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:34)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:33)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیقم تو حلقم 

صورتی بهت میادBig Grin
صورتی بشه میشه این
[ltr]~×$oLtOoN×~[/ltr]

میخوای اسمتو بزاری سلطان؟
تو درخواست تغییر نام کاربری هم اعلام کردم
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
آگهی
(09-08-2014، 18:33)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:30)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:27)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:25)×...Icy Girl...× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام.

سلام الهه^-^

چه عجب واسه یه بار دیوار فرض نشدم

خوبی؟

ممنون
Tongue
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، | NEON DEMON |
(09-08-2014، 18:38)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیقم تو حلقم 

صورتی بهت میادBig Grin
صورتی بشه میشه این
[ltr]~×$oLtOoN×~[/ltr]

سلطون 497
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(09-08-2014، 18:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:35)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا > سلام (:
سلام ارشام جان چطوری؟Angel
(09-08-2014، 18:35)jade2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شیواBig Grin

سلام عزیزم خودتو معرفی میکنی؟HeartHeart
من سما هستم15ساله از تهران
✖اونــــــــــونو یــــــــــارۺ منــــــــــو یـــــــــادش✖

⇦هـــــhehـــــه⇨

✔نــــــــــہ عـــــمـــــو ✔

★اونــــــــــو یــــــــــارش منــــــــــو رفــــــــــیقـــــہ★ 

✍فــــــــــابـــــش↻

Alireza...Sama
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ✘Nina✘ ، Mïņ̃†êR
من رفتم
فعلا
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، | NEON DEMON | ، # αпGεʟ ، ✘Nina✘ ، tyjtfhdhr
(09-08-2014، 18:39)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 18:35)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شیوا > سلام (:
سلام ارشام جان چطوری؟Angel
(09-08-2014، 18:35)jade2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام شیواBig Grin

سلام عزیزم خودتو معرفی میکنی؟HeartHeart

بد نیستم تو خوبی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 183

(09-08-2014، 18:39)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیقم تو حلقم 

صورتی بهت میادBig Grin
صورتی بشه میشه این
[ltr]~×$oLtOoN×~[/ltr]

سلطون 497
ولی عوض شه ادم میشم
تازع قول میدم دوبارع سلطون رو زنده کنم ولی کارهایی ک باعث شد بن ش رو انجام نمیدمUndecided
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، | NEON DEMON |
ما خودمونو جر دادیم
صابر ککش هم نگزید-_-!=رنگا همینا میمونن
والسلام-_-
یه مزیت داره:/\
کاربرا ما رو با ثابتا اشتباه میگیرنBig Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، | NEON DEMON | ، # αпGεʟ ، tyjtfhdhr ، ✘Nina✘ ، Mohammad 77
سلامـ .. !

شُما الان دارید با یِک آیسان جَدید سُخن میگید ..

._.
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 183
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، # αпGεʟ
(09-08-2014، 18:39)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلیقم تو حلقم 

صورتی بهت میادBig Grin
صورتی بشه میشه این
[ltr]~×$oLtOoN×~[/ltr]

سلطون 497

خدا بهت رحم کنه (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 183

سپاس شده توسط Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان