امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(09-08-2014، 14:35)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:33)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رمز گشایی کرده علی ؟

مو

علی تقصیر خودته تابلوش کردی 
اون از خدافظ گفتنت اینم از نه گفتنت
هر خری باشه میفهمه دیگه
فقط حرف ی یخورده سخت بود که بازم خودتون تالو کردین Big Grin
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 143
 سپاس شده توسط ERF@N
آگهی
(09-08-2014، 14:36)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:27)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه یه ذره دیگه رمزی حرف بزنین خودم رمزتون میکنم .^.

someONE سـَـرکشِ گروه س س عـلی . ^__D قبـول ؟!

نع :|

(09-08-2014، 14:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:32)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:29)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

? Hi girls & boys

No we arent boys we are men

.___.

YoU are One gey .

This is nO b×D

yoU: SHIT LOADING ...

-_^

Eat this
._.

حـدس میزدم نفهمی چی گفتم . 2 خط اول که ترجمش راحت . خط آخر هم اینـه shit .

قـاب گوشیم . سفـارش دادم . 1 ماه شد . هنظور امیدوارم که میرسه ب دستم . Angel

من به حرفه تو کاری ندارم کلا eat this:/

منم رممو دارم میگیرم-__-
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘
(09-08-2014، 14:32)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:29)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی دیدی رمز گشایی کردم

یژقگ Dodgy

گازا
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
این علی همه چی رو خز کرد .

پسره ی سـاندویچ خور . -__-

الان هر کی وااس خودش فرهنگ لغت معیـن نوشتـ, .

ولی فرهنگــ تو جیب مـاس تو جیپ مـاس . بخـوایم میسازیمش از نو NO .

باز اومدم فلش حس تکسـT نویسیم گل کرد -__-
 سپاس شده توسط ERF@N ، Jack Daniel'ѕ
یکی نیس در مورد رمز نحرفه
?Isn't it lovely, all alone
...Heart made of glass, my mind of stone
(09-08-2014، 14:37)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:34)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:32)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گُفتگو خرابه :| .. !

ویرایشگر موضوع خرابه -_-

(09-08-2014، 14:33)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:29)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

? Hi girls & boys

.___.
yes we are men

:>
(09-08-2014، 14:29)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دهن مارو رزی .....

|:

ول کن نیست !
هی من ولت کردم .. میخوای دوباره بگیرمت ؟ .^.

خودت خواستی -_-

میخوای آبرو ما رو ببری !

بگی سروش با تارا ....

آره -ـــ-

خودت داری همچین فکری میکنی پس ینی هس :|

آره هست !

دی : شوخی |:
اها هست پس ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، S R U H
(09-08-2014، 14:37)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:35)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یژقگ=

اسم همون حیوونسAngel

نوچ Angel
نمیتونم ترجمه کنم
خانواده نشسته

نوشتی اسکل دیگه

من میخوام زبونتونو لو ندم نمیذاری خودت Big Grin
 سپاس شده توسط ERF@N ، Jack Daniel'ѕ
(09-08-2014، 14:38)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم علی

امشب بیا پ.خ مذکر مونثش کنیم AngelBig Grin
 سپاس شده توسط ERF@N
(09-08-2014، 14:38)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:36)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:27)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه یه ذره دیگه رمزی حرف بزنین خودم رمزتون میکنم .^.

someONE سـَـرکشِ گروه س س عـلی . ^__D قبـول ؟!

نع :|

(09-08-2014، 14:33)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 14:32)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

? Hi girls & boys

.___.

YoU are One gey .

This is nO b×D

yoU: SHIT LOADING ...

-_^

Eat this
._.

حـدس میزدم نفهمی چی گفتم . 2 خط اول که ترجمش راحت . خط آخر هم اینـه shit .

قـاب گوشیم . سفـارش دادم . 1 ماه شد . هنظور امیدوارم که میرسه ب دستم . Angel

من به حرفه تو کاری ندارم کلا eat this:/

منم رممو دارم میگیرم-__-

کوفتت بشه من 8 گیگ رمو گزاشتم کنار میز کامپیوترم گم شد . -_-
 سپاس شده توسط ERF@N
(09-08-2014، 14:39)!~IмДи~! نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این علی همه چی رو خز کرد .

پسره ی سـاندویچ خور . -__-

الان هر کی وااس خودش فرهنگ لغت معیـن نوشتـ, .

ولی فرهنگــ تو جیب مـاس تو جیپ مـاس . بخـوایم میسازیمش از نو NO .

باز اومدم فلش حس تکسـT نویسیم گل کرد -__-

موزخور!
 سپاس شده توسط !~IмДи~!

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 19 مهمان