امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(09-08-2014، 13:24)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:22)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:21)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ای بابا آخه  اسکار هم گریه داره !

حداقل برای من گریه کن |:
cryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcryingcrying
اینم برای اینکه دلت نشکنه پسرم...

اگه میخوای نخ بدی |:

اینو بگم من نامزد دارم^ــ^
 برو عمو جون...من از اوناش نیستم که به تو و امثاله تو نخ بدم...اگه برات گریه کردم واسه این بود که دلت نشکنه بنده ی خدا....
ملت دیگه دارن شاخ در میارن..تکون میخوری میگن که داری نخ میدیDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
آگهی
س س حخغط س س
0__0
این نسخه گفتگو انگار زده تو کانال ادبیات!!
نسخه بعدی خدا بزرگه!

Bring it on back to me

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 135
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
(09-08-2014، 14:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س س حخغط س س
چی میگی تو بچه؟
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، -Edgar
(09-08-2014، 14:00)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:54)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:49)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:46)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 13:39)Gang$ta نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه سیس میای  ک هیچی
ولی اگه فهمیدی خفه شو AngelBig Grin

باشه
فقط میشه به امیر بگم؟Big Grin

اینو که هر ناقص العقلی رمز گشایی میکنه

الان جایزه هم میخوای حانیه؟؟؟

س س هرتخد لکسا روشیب س س 

Big Grin

س س تفاثک یریک س سDodgy

اون فحش دومیه که نوشتی ندارم 
رفته زیر ساتور .__.

راجع به داشته ها صحبت کن Confused

آهان یادم نبودBig Grin

س س ینوک س س
اینو که داری خدا رو شکرBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هانیه زحمت نکش خز شد Smile
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(09-08-2014، 14:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س س حخغط س س

اینم کشف کردم Shy
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، hanie directioner
(09-08-2014، 14:08)adia نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

س س حخغط س س
چی میگی تو بچه؟

س س اجو ظلپو س س Dodgy
دیگه از این سَ سَ و اینا بیاین بیرون -_- .. !

خودم شخصا میرم صابر و میارما .. !

هآنی گُلم فُش نده (: .. !

•••
 سپاس شده توسط ~ CrAzY HuMaN ~
خدا مرگم بده...شما ها دارین فحش ها رو بر عکس میگین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟​؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/:4fv:
 سپاس شده توسط hanie directioner

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 26 مهمان