امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2]

(09-08-2014، 11:26)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|

هیهییهیه آواتارُ ^_^

:| !

نقل قول: ایساننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن cry girl

شیوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو​وووـآ cry girl
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 85
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، ∆ MeRzaD ∆ ، ×ThundeRBolT× ، Shadow of Death ، NeginNg
آگهی
(09-08-2014، 11:24)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:22)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:19)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:17)امیرحسین@ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:14)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

غلط کردی
باید زن بگیری زوریه
ها؟ |:
همون که گفتم
حرف رو حرف ابجیت نزن
پريا تو دستاشو بگير
منم پاشو ميگيرم
بعد باهم بلند ميكنيم ميبريمش سر سفره عقد

تو دهنشم يه سيبى چيزي ميزاريم تا داد نزنه
اره اره
نوچ نوچ
تو امیرو بیار من شیوارو میارم
شيوا نميتونه يه جا بمونه

با چوب محكم بزن تو فرق سرش
بعد كه بيهوش شد اون وقت بيارش |:
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، Shadow of Death ، ×ThundeRBolT× ، NeginNg
نقل قول: ماکان بدبخت چی شد ؟؟؟شیواگـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 85
داریم خاله بازی میکنیم الکیهcry girl

(09-08-2014، 11:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:19)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:17)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ..

شهـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرام بیا منو بگیر مگه تو پروفت ننوشتی عاشقمیcry girl

وای نه ! این دختره باز Confused

تو خودت نوشتی انقد نچسب به من >_<

(09-08-2014، 11:20)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من دیگه حرفی ندارم ._. شیوا خواستی ازدواج کن .. خواستی نکن .. ولی من امشب از این خونه میرممم cry girl

امیر حُسین یا شهرام :| [ ب خدا گردنتو مینزم اگه با شهرام ازدواج کنی -_- :| ] .. مُراقب .. مامان شیوای من باش .. S: cry girl .. !

خدافس گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 85 .. !

(09-08-2014، 11:24)~BAd bOY~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان بدبخت چی شد ؟؟؟شیواDodgy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، τοxικ ، Shadow of Death ، NeginNg
به طور کاملا تخصصی و برنامه ریزی شده ریدید به گفتگو !!! ای بابا این بندو بساط بچه گونه رو جمع کنید دیگه !!!!!!!!!!!

اه اه اینا دیگه کین !!!DodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgyDodgy
 سپاس شده توسط ^gĥàŻáĽ^ ، NeginNg
(09-08-2014، 11:24)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:20)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(09-08-2014، 11:17)mahdi0191 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام بروبچ :|

مهدی میبینم تیپ زدی ._.
نکنه بعد نماز عید فطر زهرتو ریختی ناقلا؟؟؟Shy

خخخخخخخخخ عید فطر کار دستمون داد :|
من پسر خوبی بودم : )

راه های رسیدن به خدا زیاده
یکیش هم عید فطره برادر من : ) Big Grin
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 85
 سپاس شده توسط NeginNg
نقل قول: شیوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو​​وووـآ گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 85
دختر نازممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممcry girl

نقل قول: شيوا نميتونه يه جا بمونه

با چوب محكم بزن تو فرق سرش
بعد كه بيهوش شد اون وقت بيارش |:
خیلی ممنونbathtime
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، NeginNg ، آرامش ، Shadow of Death ، Navisa.
(09-08-2014، 11:26)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام :|
سلام
دختر بودن یعنی  
.
.
.
.
.
.
.
.
.دنیایی پر از ظرافت دخترانگی 
 سپاس شده توسط NeginNg
پ.خ خراب شده؟ :|

نقل قول:
✯مهرزاد✯ نوشته شده توسط: نوشته است:سلام :|

هیهییهیه آواتارُ ^_^ 

چند وقت بود از جنسن نذاشته بودم (..)

^_^ :|
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، τοxικ ، NeginNg ، Ƒαкє ѕмιƖє
دختره پ.خ داده :

منو باش تمام این مدت فک میکردم دختری :> ..
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، τοxικ ، NeginNg ، ∆ MeRzaD ∆ ، ✘ றДƬДᗡØЯЄ ✘ ، Navisa.
خودافس
گـفـتگـوی آزاد نــسـخـه 188[2] 85
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، NeginNg ، Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 14 مهمان