امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

دیروز رفتیم لب دریا ^_^

عین منگلا کلی جیغ زدیم و آب بازی کردیم الان گلوم درد میکنه-_-
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 235
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، hanie directioner
آگهی
سحــر خجـآلت میکشــی ^ـ^
چیزی نبود پری....o_O

درجواب حرفت بود دوست عزیزم....^__^
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(08-08-2014، 4:55)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 4:53)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 4:51)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ت چ گیری دادی ب ابی ؟؟ من چیز بخورم بخوآم قربـون صدقه اون برم -__-

همین جوری |: به اونمـ گیر تورو میدمـ -_- نه که از هم خوشتون میاد :v میخوام مسبب خیر شم ^ـ^
چیز نخور من یکی دیگه و دوس دآرم .. 100 سآل سیاه نمیخواد ت مسبب خیر شی |:

اِ -_- کی |: یه راز بـت بگم ؟ ! نبایـد بری جـآر بزنی هـآ چون من میفهممـ .ـ.

(08-08-2014، 4:57)فرشته جوووون نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چیزی نبود پری....o_O

درجواب حرفت بود دوست عزیزم....^__^

بیشــعــور -_-

|:
(08-08-2014، 4:57)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 4:55)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 4:53)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 4:51)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همین جوری |: به اونمـ گیر تورو میدمـ -_- نه که از هم خوشتون میاد :v میخوام مسبب خیر شم ^ـ^

من آدم راز داریم ^_^ بگو ._.

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://up.fesghele.ir/up/mtohi92/Pictures/7webalfa.png

http://up.fesghele.ir/up/mtohi92/Pictures/5webalfa.png

|:
دوستآن 40 روز دیگه مهره .-.

خوش باشین :v

سپاس شده توسط ըoφsիīkα
نوشی بعدا یادم بنداز ی چیزی بت بگم ((:

فعلا:v..!
[ !! .. αηd ]
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα
(08-08-2014، 4:58)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-08-2014، 4:57)☆★NoOŠℋℓkA☆★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من آدم راز داریم ^_^ بگو ._.
خیلیمـ چیز خـآصی نیسـتا -_-

ولی فقط من میدونمـ .ـ.

به کسی نگی جـون من داغونمـ اگه بفهمـن کلی خجـآلت میکشمـ :|

صـآدخ و صبـآ باهمـن /:

(08-08-2014، 5:00)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوشی بعدا یادم بنداز ی چیزی بت بگم ((:

فعلا:v..!

بـــآشــه ^ـ^

خدافظــ (:
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_
صـآدخ و صبـا ؟؟ جیغغغغغ جدا ؟؟ ^__^ ها ها ها ها پدر و دختر ؟؟ (= جدیده ؟؟

سپاس شده توسط ըoφsիīkα

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 44 مهمان