امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

(07-08-2014، 17:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این استادها داشته باشی دهنت سرویسه :|

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 90

خخخ اره میخوای بری بوسشم کنی یهو بزنه ضربتی تا 3 هفته بستری میشی
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
(07-08-2014، 17:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:58)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی ادای منو در بیاره :<
من عاشق رزیم :<
عرفان : من عاشق رزیم :<
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط First Star ، Mason ، | NEON DEMON | ، ըoφsիīkα ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘v!☻lent girl✘
(07-08-2014، 18:01)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:58)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان : من عاشق رزیم :<

-_- ..
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، melodi+
من گرگم ^_^ !!

:||||||||||||
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، ✘v!☻lent girl✘ ، melodi+ ، Ƒαкє ѕмιƖє

تو عاشق رزی ای:<
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
وایــــــــــــــــــــــــــــــــــی من چقد حالم بدهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

سپاس شده توسط First Star
نقل قول:
امنیت نذاشتن :|
امنیت خودشون ندارن =)) ..

شلوار دارن زیر زانوعه :v !

نقل قول: و پارک پروآز سعادت آباد..!((: همین دوتا..! قبول داری آوا..!>_<
پارکا جواشون همه یه جوره !

ولی نارمک و قیطریه و فرشته و شمال کلا جوش swag و خرابه D:
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط P_S1998 ، Albert wesker ، | NEON DEMON | ، Ƒαкє ѕмιƖє
(07-08-2014، 17:59)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:58)P_S1998 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینطوریـه..؟!-_-

باشه..-_-

با اکانته خودم اومدم هیچ معذرت خواهیرو نمیپذیرمـآ..!-_-

میتونـی بری..!Sleepy
تو کی هستــــی خُ؟!

پریـآ.../:

آوا...؟؟؟؟؟؟!cry girl

هیچی..p336

اگه رمزو گرفتی تو اف بی بفرس دیگه..p336

خدافظ
 سپاس شده توسط melodi+ ، Mohammad 77 ، | NEON DEMON | ، ✘v!☻lent girl✘ ، Albert wesker
(07-08-2014، 18:00)P_S1998 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:57)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: تو پارک قیطریه .. این دخترا اومده بودن :|
پارک قیطریه =))) 

یه مشت لـــــوس ســـوســــول D:

از پسرا اونجا متنفرم /: ..

چند وقت پیش اونجا پره پلیس شده بود :>

فقط باغ ایرانی..=..ده ونک..!-_-

و پارک پروآز سعادت آباد..!((: همین دوتا..! قبول داری آوا..!>_<

ملّت رو هم میشه تحمل کرد ولی پسرایی که میان سنشون بالاست..!-_-

فقط پارک لاله ی خودمون D:
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Mohammad 77 ، P_S1998
(07-08-2014، 18:00)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:58)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از این استادها داشته باشی دهنت سرویسه :|

خخخ اره میخوای بری بوسشم کنی یهو بزنه ضربتی تا 3 هفته بستری میشی

شما استادت رو بوس میکنی ؟ :||||||||
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، Mohammad 77 ، Albert wesker

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 81 مهمان