امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

(07-08-2014، 17:31)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:27)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:24)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما   SOROU$H هستی درس نگفتم ؟ حالا کارت شارژو رد کن بیاد
اسم من سروشه فهمیدی که ؟ :>

خو شما اسمت سروشه   SOROU$H ک نی

دختر زرنگ تو پ.خ دادی اسمم چیه منم گفتم اسمم شهرامه ..

چرا انقد گیجی ؟ :<

میخواستم امتحانت کنم :<

رزی |:

تو مشکل دو جنس گرایی نداری !

زن ها فکر میکنند مردن

مرد ها فکر میکنند زنند
اره ندارم ..

چون من پسرم :>
 سپاس شده توسط S R U H
آگهی
(07-08-2014، 17:31)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی |:

تو مشکل دو جنس گرایی نداری !

زن ها فکر میکنند مردن

مرد ها فکر میکنند زنند

نه خدایی سروش این جمله هارو از کجا میاری ؟ :/
 سپاس شده توسط S R U H ، Mason
نقل قول:
سروش و اوا هر چیز مسخره ای رو لطفا بیان نکنید -_-
GOD STAY WHERE YOU ARE :| ..

-_- !

سروش کافره .-.

دست و پاشو برخلاف هم باید قطع کنی حاجــی ^_^ 
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 76
 سپاس شده توسط S R U H ، ըoφsիīkα ، Albert wesker ، Mohammad 77
سلام مکس ^_^
 سپاس شده توسط ըoφsիīkα ، Albert wesker
(07-08-2014، 17:32)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:31)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش و اوا هر چیز مسخره ای رو لطفا بیان نکنید -_-

اسـتاد |:

یه فلیپینی به آوا بزنی درست میشه !
فیلیپینی که جابی خودش |:

یه اوکمی بهتون میزنم از جاتون بلند نشید :|
 سپاس شده توسط melodi+ ، S R U H ، βΑllεяiηΑ♡
(07-08-2014، 17:32)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:29)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:27)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:26)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 17:24)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شما   SOROU$H هستی درس نگفتم ؟ حالا کارت شارژو رد کن بیاد
اسم من سروشه فهمیدی که ؟ :>

خو شما اسمت سروشه   SOROU$H ک نی

دختر زرنگ تو پ.خ دادی اسمم چیه منم گفتم اسمم شهرامه ..

چرا انقد گیجی ؟ :<

میخواستم امتحانت کنم :<

اووووووووووووووووووووووووووووووووو باو حال داریا الان من دارم به 1500 چیز فکر میکنم انتظار داری اسم شما یادم بمونه
ببخشید مزاحم ذهن مشغولتون شدم ! :/
(07-08-2014، 17:32)Albert wesker نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...
سلام ! .-.
 سپاس شده توسط Albert wesker
UndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecidedUndecided
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*احسان* ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
bita2000 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ensi ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
First Star ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
melodi+ ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
not ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SomeOne × ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
SOROU$H ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
نیوشا12 ، دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
☆★NoOŠℋℓkA☆★ ، 5 کاربر پنهان، 1 مهمان

سپاس شده توسط eɴιɢмαтιc
آيسان؟؟
|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
نقل قول:
یه اوکمی بهتون میزنم از جاتون بلند نشید :|
همین کارارو میکنید که ملت از دین زده میشن >_< :|

ســلام محمد ^_^
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Albert wesker

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 53 مهمان