امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

(07-08-2014، 15:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 15:29)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 15:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 15:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حآلا اسم طرف چی اصد ؟ ..

برآش گُل بگیر ^_^ .. !

درخآست دوستی بده ^_^ ! ..

البته اول مطمئن باش دوست پسر نداشته باشه چون اگه داشته باشه از وسط به 2 قسمت مساوی تقسیمت میکُنه .. !

مُبارک بآشه .. !p332

اسمشو نمیدونم ولی فک کنم باید سارا باشه
امروز ساعت شیش باید برم هشت تومن بدم موهامو درست کنم cry2
بعدش برم عملیات Big Grin
گُل یادت نرع هآ .. ! p345

گل یادت برع اینطوری میشه => :p319:

بعد میگه این کع مرد نی .. ! :|

بعد اینطوری میشه .. :viki:

بلند داد میزنه .. => گُمشو مرتیکه عبضی >_< :kar:

مگه میخوام برم خواستگاریش ؟؟
همین پولی که برای مدل موهام میدم به زوره

ببین تُ گُل نگیری هم اون ترو میزنه هم من میزنمت >_< ! ..

مفهومه ؟
384
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، dj erfan
آگهی
(07-08-2014، 15:32)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقی بد دردیه !

سروش گرفتارش نشده |:

هعییی :|

دس رو دلم نذار :|

(07-08-2014، 15:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب نکته ظریفی اشاره کردی نورو *^•^*

عآیا من خوبم !؟!

پآسخ ~~~> نچ ._____.*

نوکو ^_^

منم :|
 سپاس شده توسط [ niki ] ، S R U H
(07-08-2014، 15:31)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 15:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 15:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلآم عمو عَلی ^_^ :| ! ..

سَلآم عمه رهآ ^_^ :| ! ..

سلام خآله نورآ ^_^ :| ! ..

سَلآم عمه نیوشآآ ^_^ :| ! ..

سَلآم دایی عرفآن :||||| .. !

بچه من عموت نیستم :||||||||
میگَم با عرفان تعویض مقام کُن .. !

تُ دایی عرفان عمو :| .. ×

نسبتی نداشته باشیم بهتره :|
 سپاس شده توسط dj erfan
خداییش چشمامون تهش کووور میشه اگه شما ها نع من کع میشع
 سپاس شده توسط dj erfan
(07-08-2014، 15:30)نیوشا12 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 15:29)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 15:28)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صداقتت توی حلقمBig Grin

کسی با تو حرف زد ؟ ^_^ 

:|

کشتیش لهش کردی ک عرفانوBig GrinBig Grin
نه بابا له شدن واسه زاخار هاست من که z هستمBig Grin
◘بعضــــــــــیا نابـَــــــــن◘
♥تو فاز لاوَنــ♥
•مهم نیــــــــــ ـ ـــس باو بذا بِخوابَن..
بعضیــــــام مث ما شبـــا تنهـــــــــــایی○○
◘واسه خودشــــــــون میــــخونن لالایـــــــــی..
بعضیــــــام خوردن شکستــــ عشقی♥
نَدارن دیگه هیچ حســــــــــــــی و عشقیٍ!!
مَــــــــــــــــــــن ☻
یــــــــــــــــــــه آدم تــــــــــــــخس♠
بــــــــا
 یه عالمــــــــه بُغـــــــض
 منو♦هیشکی؛هیچی؛اینـــــجا آدمـ نَکَــــــــرد
 مــــــَن بَـــــدَم؛پس اصــــــن با من نگرد♣
(07-08-2014، 15:33)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 15:32)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عاشقی بد دردیه !

سروش گرفتارش نشده |:

هعییی :|

دس رو دلم نذار :|

(07-08-2014، 15:32)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ب نکته ظریفی اشاره کردی نورو *^•^*

عآیا من خوبم !؟!

پآسخ ~~~> نچ ._____.*

نوکو ^_^

منم :|

میگی نوکو یاد پینوکیو میفتم از نوع مونثش *^------^*
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط First Star
(07-08-2014، 15:33)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 15:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 15:29)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 15:26)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 15:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حآلا اسم طرف چی اصد ؟ ..

برآش گُل بگیر ^_^ .. !

البته اول مطمئن باش دوست پسر نداشته باشه چون اگه داشته باشه از وسط به 2 قسمت مساوی تقسیمت میکُنه .. !

مُبارک بآشه .. !p332

بعدش برم عملیات Big Grin

مفهومه ؟
384

تو دیگه چرا ؟!
(07-08-2014، 15:33)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حآلا اسم طرف چی اصد ؟ ..

برآش گُل بگیر ^_^ .. !

مُبارک بآشه .. !p332

بعدش برم عملیات Big Grin

مفهومه ؟
384

خخخخ دخی
نورا ..

چرا هر زر من میزنم |:

به خودت میگیری !
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط First Star ، βΑllεяiηΑ♡
هوی پسره :|

که داری اینجا رو میخونی :| ..

نمی خوای جواب پ.خ رو بدی ؟!

:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 45 مهمان