امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.86
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2

(07-08-2014، 13:38)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی امضات منو کشتهBig Grin
O_O

دقت نکرده بودم O_O

(07-08-2014، 13:38)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی (:

تو خوبی ؟!؟!

دارم فراموش میکنم ._.

خوبم الان ._.
 سپاس شده توسط S R U H ، dj erfan
آگهی
(07-08-2014، 13:37)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:36)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نورا > آهنگه lay me dawn و بزن اویچیی ولی از خوانندش خوشت نمیاد ._.

دارم موزیک ویدئوش رو میبینم ._.

میبینی کثافت حتی یه اسمم از ادام نیاورده
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 14

سپاس شده توسط First Star ، dj erfan
(07-08-2014، 13:38)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وضعیت: آفلاین

cry girl

میزنمتا >__<

از من بدتری ؟ cry girl

من واسه تورو درس میکنم >_< cry girl

یه چی بگم ؟ ._.*
(07-08-2014، 13:37)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سروش من حس میکنم خیلی تو اطللاعات نت و اطرافت حل میشی و روت تاثیر میزارهஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 14

چی میگی ؟!؟!؟

ترجمه کن |:
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mïņ̃†êR ، dj erfan
برم بخوابم بدرود ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 14:ike:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط First Star ، † αƖιєη † ، | NEON DEMON | ، dj erfan
Fanlly Found You هم معنی زیاد میده :cool:
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، dj erfan
(07-08-2014، 13:38)dj erfan نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:36)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|||||:

سپاس شده توسط dj erfan
(07-08-2014، 13:39)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی امضات منو کشتهBig Grin
O_O

دقت نکرده بودم O_O

(07-08-2014، 13:38)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عالی (:

تو خوبی ؟!؟!

دارم فراموش میکنم ._.

خوبم الان ._.

یه نصحیت کنم در جمع |:

یا تو پ . خ بگم .__.
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
(07-08-2014، 13:39)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میبینی کثافت حتی یه اسمم از ادام نیاورده

متن آهنگش تو نت نی >__<

(07-08-2014، 13:39)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من واسه تورو درس میکنم >_< cry girl

یه چی بگم ؟ ._.*

درست نمیشه cry girl

بگو cry2

(07-08-2014، 13:41)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یه نصحیت کنم در جمع |:

یا تو پ . خ بگم .__.

آبروی منو میخوای اینجا ببری ؟:|||

تو پ.خ بگو !
 سپاس شده توسط | NEON DEMON | ، † αƖιєη † ، S R U H ، dj erfan
(07-08-2014، 13:38)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-08-2014، 13:37)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وضعیت: آفلاین

cry girl

کی؟ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(ஜ۩۩ஜ187(2 14:aqua:

اون آقاعـه ._.

صورتیـه ._.

پسر همسایمون دیـه ._.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 48 مهمان