امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187

(06-08-2014، 21:15)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سـ لام ..* چه سوسول شدم عه

دَنی >_< تورو خُدا :| ..

لینک دانلود => فلت* شکن داری ؟ ..
 سپاس شده توسط ◄Iяαи►
آگهی
(06-08-2014، 21:15)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 21:13)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 21:11)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 21:10)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 21:08)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حبيبم اگر خوابه
بقيش چي بود؟||||:

طبیبم رو میخوام:/\
مثه اینه به دوس دخترت بگی بیا خونه ما
اگه نمیتونی بگو دوستت بیاد25r30
D:
طبيبم اگر خوابه؟؟
-_-

بگو عمه خانوم بیاد:|Big Grin
اگه دوست دختره به اونيكي دوس پسرش گفت بيا چي؟ .-.
فعلا كه عمه خانوم اومدD:

من که گوگیجه گرفتم
چه برسه به دوس پسره:|
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(06-08-2014، 21:17)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو اسمم فرنگیس بود:|
بده بدهBig Grin

عمه فِري ؟ *^0^*

بيا ور دار ببر مال خودت ^_^_^_^
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ
(06-08-2014، 21:17)SINA نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام..

سلام سینا جان به لیست دوستانمان خوش امدید از این بعد هر کسی دوست داشت میتوننه وارد لیست دوستانم بشه
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، CTG ، βΑllεяiηΑ♡
(06-08-2014، 21:19)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .ــ.

سلام پرند(:

خوبم ارشام
تو چطوری?
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_ ، Mïņ̃†êR
من از دست رفتم .-.
دوباره به درد عشق دچار شدم .-.
همیشه پسرای خیلی بزرگتر از خودم
._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 68
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، βΑllεяiηΑ♡
غزلللللللللللللللللللللللللللللل این تببلیغات دقیقا کجا بود؟
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
شیوا تُ تو دوستای منی ولی من تُ دوستای تُ نیستم :| ... V: !
(06-08-2014، 21:19)××HappY GirL×× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 21:17)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو اسمم فرنگیس بود:|
بده بدهBig Grin

عمه فِري ؟ *^0^*

بيا ور دار ببر مال خودت ^_^_^_^

جون عمه?:|
جنس فروخته تعویضم میشه?:/\
خوبی اهور (:
[ !! .. αηd ]
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 68

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 13 مهمان