امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 2.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187

(06-08-2014، 16:35)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 16:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 16:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیلمانه :|

خونتون کجاس ؟ :|
رشت :| <:

دلیمــــآن ^________^

رشت .. ^_^*
 سپاس شده توسط CTG ، Mohammad 77
آگهی
15%

جيغغ
من تا 8 وقت دارم
درس ميشه؟
:/
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG
(06-08-2014، 16:35)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 16:32)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 16:30)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خونتون کجاس ؟ :|
رشت :| <:

نزدیکِ :|

(06-08-2014، 16:35)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پـــآرســـآ ^____________^

بیآ بغلم :|||

بیا عزیزم +---(^_^)---+

:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG ، ✘v!☻lent girl✘ ، Mohammad 77
(06-08-2014، 16:33)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چشمـــآم دآره گیچ میره @_@

میگم من که فردا باید برم چشم پزشکی بس که امروز لب تاب کار کردم
کی میاد کله صبح ...

با هم مخ بزنیم !؟!؟
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆
(06-08-2014، 16:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 16:33)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو کثافت (..*)

استاد ممد غیرتی شو v:

آ نه ولش کن اصن من از دستش ناراحتم -_-

فاطی ام عزیزم ._.

عزیزم شمارتو بده :>

فردا شب قرار میزاریم بریم بیرون :>

پارسا هستم خوشبختم ^_^ :|
برید خوش باشید :| <<<<<:

مهرزاد نوراتو ببر یجا دیگه بازی کنه :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، CTG ، First Star ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
نقل قول: وقتی دوباره روزه سکوت گرفتم حالیت میشه -_-

نــــَــــَــــَـــَــــَـــَــــَـــَــَــــَــَــــَــــَــــَـــَــــَــــَــ​ــَـــــه :| !

چیز خوردم ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ187 8
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(06-08-2014، 16:34)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 16:31)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 16:25)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 16:23)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو جاده شمالی :|

منظرش مثه دیزینه :|

تا حالا نرفتم ._.
یک جای باصفایی هستش :|

:>

کجا هست اصن؟ :|

(06-08-2014، 16:37)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 16:35)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 16:33)Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشو کثافت (..*)

استاد ممد غیرتی شو v:

آ نه ولش کن اصن من از دستش ناراحتم -_-

فاطی ام عزیزم ._.

عزیزم شمارتو بده :>

فردا شب قرار میزاریم بریم بیرون :>

پارسا هستم خوشبختم ^_^ :|
برید خوش باشید :| <<<<<:

مهرزاد نوراتو ببر یجا دیگه بازی کنه :|

:|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star ، Mohammad 77
پري چي شد ؟؟
من به صابر پيام دادم بد تر شد-_-*
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє
ممد خــــوبی؟:hiccp:
 سپاس شده توسط Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان