امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(06-08-2014، 0:16)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 0:15)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 0:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 0:12)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 0:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

هیشکــی منو دوس ندآره .. cry girl

من دوست دارپ
:-*
:O

('' #)
رآس میگی .. ؟

به جان خودم

دردم گرفتــ:|

^ــــ^*

من عـآشقتم الی ^ـ^
:**

منم عاشقتم مهی!!!!:-*:-*:-*:-*:-*:-*:-*
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
آگهی
(06-08-2014، 0:15)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

محمد استاد چیزی درباره تفریح ناخودآگاه فرموده است ؟!
استاد بزرگ :>> .-.

هیچی نفرموده است :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Jack Daniel'ѕ
(06-08-2014، 0:16)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 0:14)♫RAHA♫ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 0:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

از کجا فهمیدی؟؟؟

اوا!!!!!!
هوم؟؟؟

مشکل پیش اومده؟؟؟
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 135
(06-08-2014، 0:17)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 0:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 0:15)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

._.

** نخور - ــــــــــــــ -
من عاشقتم

.___.
:|

شکــر خوردم ._.
وآقعــآ؟^ــ^

نه الکی  - ــــــــــــــــــ -
خیلی دوستت دارم احمق

:|

من نه دوستت دآرم نه عـآشقتم -_-

حدس بزن چیتم؟ >ــ^
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
چشتون در بیاد 

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=152481
این زندگـآنـی جوانـی به افسـوس بسیـآر فردا نیرزد..!+_+
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، βΑllεяiηΑ♡ ، Dead Silence
جییییییییییییییغ>_<

از همون اولم می دونستم صورتی خیلی ب اسمم میاد^_^

حالا فکرش را بکن با بنفش چی میشه((:

خعلی خوشحالم....B-)

اخ یادم رفت: سلام:-D

همتون ی صفه سپاس مهمون من هستید;-)

بای <3 <3 <3
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط PastiL kheRsI ، βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~ ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Dead Silence
(06-08-2014، 0:16)PastiL kheRsI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 0:13)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پري بيا با محمد يه كاري بكنيم|||:

این چه حرفیه میزنـی..؟!Dodgy

رهـآ من اهلِ غیبت نیستم..ولی جا داره در مورد موضوع بحث شه بعدن در خَفـآ..!Smile

(..#)
آخه حرف گوش نميده|:
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، PastiL kheRsI
خدافظ .__.
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، PastiL kheRsI ، βΑllεяiηΑ♡
(06-08-2014، 0:16)PastiL kheRsI نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(06-08-2014، 0:13)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پري بيا با محمد يه كاري بكنيم|||:

این چه حرفیه میزنـی..؟!Dodgy

رهـآ من اهلِ غیبت نیستم..ولی جا داره در مورد موضوع بحث شه بعدن در خَفـآ..!Smile

معلومه!×!

منم هستم:|
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 135
 سپاس شده توسط PastiL kheRsI ، Mohammad 77 ، βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 3 مهمان