امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 4.43
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2

(05-08-2014، 20:50)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !
سلام دوست شیطان پرست من
دهنتو ببند |:
^__^

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 98

آگهی
ستی سلامـ (: !

▬▬

نقل قول: حرفاش نیش داره:/\
عادت میکنی(:

نیش نداره جوریه که احساس میکنی میخواد بهت بگه خفه شو و انگار ازت بدش میاد :||| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 98
 سپاس شده توسط Wanton ، pink lady ، ∆ MeRzaD ∆
ستاره -____-
نویسنده مظلومم...
حق مدیریتش ربوده شده طفلکی حالا هی سنگِ بهترینو به سینه بزنید:/
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
(05-08-2014، 20:50)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفاش نیش داره:/\
عادت میکنی(:

خب وقتی جلوی جمع تیکه میندازی انتظار داری نوازشت کنم بگم اهورا جونم آروم باش ؟ :|
شوخی هم حالیش نمیشه|:
ایمان کجایی تو?
اینو ندیدی←:/\
بیخیال
حرفتو زدی..
حالا کش نده:|
 سپاس شده توسط aCrimoniouSs ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ∆ MeRzaD ∆
(05-08-2014، 20:52)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستی سلامـ (: !

▬▬

نقل قول: حرفاش نیش داره:/\
عادت میکنی(:

نیش نداره جوریه که احساس میکنی میخواد بهت بگه خفه شو و انگار ازت بدش میاد :||| !
من حس نکردم تاحالا:/
آره ایمان، اینجوریی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط Wanton
(05-08-2014، 20:53)aCrimoniouSs نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ستاره -____-
نویسنده مظلومم...
حق مدیریتش ربوده شده طفلکی حالا هی سنگِ بهترینو به سینه بزنید:/

الهی برا خودم بمیرم که هیچکس سنگ من رو ب سینه نزد و همه سنگ بهترین رو ب سینه زدن ؟ :|

ستی بیا بغلم ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 98
 سپاس شده توسط pink lady
(05-08-2014، 20:52)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:50)حج آقا جلال نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:48)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !
سلام دوست شیطان پرست من
دهنتو ببند |:
اصن یه لحظه نشناختمت|:
سلام(:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، pink lady
(05-08-2014، 20:52)pink lady نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام !
سلام دوست شیطان پرست من
دهنتو ببند |:
درست صحبت کن همشیره جایز نیست اینجوری صحبت می کنی
شما اسمتون نماد شیطانه
(05-08-2014، 20:53)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:50)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:48)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حرفاش نیش داره:/\
عادت میکنی(:

خب وقتی جلوی جمع تیکه میندازی انتظار داری نوازشت کنم بگم اهورا جونم آروم باش ؟ :|
شوخی هم حالیش نمیشه|:
ایمان کجایی تو?
اینو ندیدی←:/\
بیخیال
حرفتو زدی..
حالا کش نده:|

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم ! :|||
 سپاس شده توسط Δ.н.ο.υ.я.Δ ، aCrimoniouSs ، ∆ MeRzaD ∆
(05-08-2014، 20:48)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 20:46)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایمان چرا فرومت فیلتر شده؟ :V

از ریاست محترم ارشاد بپرس ! ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد (ஜ۩۩ஜ186(2 98

._.

هنوز شکلکای اونجارو کپی میکنی؟ :|
 سپاس شده توسط Wanton ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 57 مهمان