امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(05-08-2014، 0:16){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:10){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:06)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا حواست هست دستتو کجا گذاشتی؟؟؟ .__.

الان آرشام میاد خون راه میندازه ها

جیییییییییییییییییییییییییییغ

>ــــــــــــــ<

اتفـآقـآ خیلی روم غیرت دآره...امروز نزیک بود بکشتم:|
._.
ارشام روت غيرتي بشه؟ :| اون كه خيلي كوچيكه :|

:|

یعنی چی کوچیکــه؟؟
15 سآلشــه ._.
نه بابا:| جدي؟ :|

-_- .. ×
فکر کردی چنــد سآلشه؟
 سپاس شده توسط Shadow of Death
آگهی
خب كسي با من كاري نداره؟ :|
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
(05-08-2014، 0:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارس ===> خشتک جنابعالی پاره است ؟ :|

اهان
ن متاسفانه:/\
مگه برا تو پارس?((:
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡
(05-08-2014، 0:15)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:12)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسسسسسسسسسسسسسسسس
خانومم زشته !...
اینجآ جاش نی:hiccp:

من تازه فهمیدم منظورش چی بود : )

crazyاتفاقا شلوغه کسی نمیفهمه کار کی بوده .__.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 159
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، Shadow of Death
(05-08-2014، 0:18)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:13)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 159

شیوا دورت بگردم مشکوک شدی آ :|

چرا فقد ب اهورا میگی خوشگلم و این شکلکو براش میزاری ؟ :|

چرا با من ب طور اخمیانه رفتار میکنی با اهورا نازشو میکشی ؟ :|

cry girl .. !

شب بخیر :|
فدات بشمممممممممஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 159ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 159ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 159

(05-08-2014، 0:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ن جدی من دستم رو خشتکمه:|
اصن به شماها چه دستم کجاس?-_-والا
ادم پیش خودش امنیت نداره:|

توغلط نمودی وسط جمع أوأو جمع کن خودتوஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 159ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 159
خیلی شرمنده شدم زن داداش.__.|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mïņ̃†êR
(05-08-2014، 0:17)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:16)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:12)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسسسسسسسسسسسسسسسس

منم نوشــآبه می خوآم (.. #)------Y
//////////////////////////Undecided

مگــه صدآی در نوشآبه نبود؟ O_o
 سپاس شده توسط Shadow of Death
(05-08-2014، 0:17)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان نرو پيش من بمون||:
(..*)

جیغغغغغ منتظر همین کلمه بودم ^_^*

:| !

ولی باس برم گلم .. مامانم تحدیدم کرد :|

دیگه قضیه جدی شد :|

خدافس

نقل قول: فدات بشممممممممم ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 159ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 159ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 159

جیغغ اهورا *ـونت سوز :|

مالخ ودمی شیوایی ^_^

حالا زر نزنید دیگه بزارید برم خدافس :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 159
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡ ، Δ.н.ο.υ.я.Δ ، Mïņ̃†êR
(05-08-2014، 0:18)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:16){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:10){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:09)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییییییییییییییییییییییییغ

>ــــــــــــــ<

اتفـآقـآ خیلی روم غیرت دآره...امروز نزیک بود بکشتم:|
._.
ارشام روت غيرتي بشه؟ :| اون كه خيلي كوچيكه :|

:|

یعنی چی کوچیکــه؟؟
15 سآلشــه ._.
نه بابا:| جدي؟ :|

-_- .. ×
فکر کردی چنــد سآلشه؟
11 :|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(05-08-2014، 0:19)*احسان* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:15)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسسسسسسسسسسسسسسسس
خانومم زشته !...
اینجآ جاش نی:hiccp:

من تازه فهمیدم منظورش چی بود : )

crazyاتفاقا شلوغه کسی نمیفهمه کار کی بوده .__.
چه عجب یکی متوجه شد=)
(05-08-2014، 0:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-08-2014، 0:17)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پارس ===> خشتک جنابعالی پاره است ؟ :|

اهان
ن متاسفانه:/\
مگه برا تو پارس?((:

پس برا چی دستت رو خشتکته کلک ؟! Big Grin

برا من یکیشون پارس
یعنی پاره شد
شوخی خرکی کردیم پاره شد
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 27 مهمان