امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

Just Music Can Save Us ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡
آگهی
(04-08-2014، 23:23)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم موضوعو مهی؟؟؟!

همونــی رو کـه بـآید جلو علی{عـآقـآ} میگفتمو دیگــه ..

:||
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
مهرناز -- خب مگه منو تو تا حالا باهم چت كرديم ؟‌:|
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
c24کی میدونه زنم کو?c24
کی میدونه زنم کو?
همونی که خیلی خوشگله حتی بی النگو^_^
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، ~Mahnaz~ ، Y.a.S.a.M.i.N ، Magical Girl ، Jack Daniel'ѕ ، Ƒαкє ѕмιƖє
نظرم عوض شد سارا كسي نه كسي رو جر ميده\:
نه كسي كسي رو ميكشه/:
چيز ديگه چي گفت؟؟(..)
 سپاس شده توسط Magical Girl
(04-08-2014، 23:23){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:15){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:10){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به خاطره اين كه همش اين شكلك رو ميذاري:|      -_-
اونموقع كه مارفتيم خيلي پر اب بود.الان مردم از وسطش براي كوتاه كردن راه رد ميشن :|
شکلکام ب تو ربطی داره ؟ -_- ایدین حیف ک میدوننه عاشق دوستمی و الا میکشتمت =)) گرچه میدونم از بس ک دوسش داری میخوای براش جون بدی ... ولی خو باید صب کنی درساشو تموم کنه .. من ک همینجوری از سر راه پیداش نکردم -_- متوجه ای ک آقا دامــآد ؟ -________-
وات د هل؟ 0____________0
جريان چيه؟:|||

چـــــــــــــــــــی ؟! >________<

چ زود دخدر ب اون گلی رو یادت رف ؟ تو ک عاشقش بودی .. از عشق دم میزدی ... این بود تهش ؟ دریارو یادت نیسسسسسسسس؟سرش هوو اوردی اره؟! میکشمت >________________<
:| من عاشق مينام :|
ب پاهم پیر شید -______-

فاطمه ؟ میگم .. شاید از همون اول خرت میکرده .. هوم ؟ :/
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
(04-08-2014، 23:24){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرناز -- خب مگه منو تو تا حالا باهم چت كرديم ؟‌:|

مهنـــآزم -_-
نه مهرنـآز-_-

نـه .. !نکردیمـ ـ .. !
(04-08-2014، 23:22)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدین > گفتم از امضات خوشم نیومد (چرت گفتم)
تو هم گفتی ادام لمبرت که طرفدارشی شیطان پرسته
خب راست گفتم من :| خودشم تو برنامه ي امريكن ايدل گفته بود :|
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(04-08-2014، 23:24)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نظرم عوض شد سارا كسي نه كسي رو جر ميده\:
نه كسي كسي رو ميكشه/:
چيز ديگه چي گفت؟؟(..)

بیا پ.خ بگم ... اون اصن خبر نداشته .. تا وختی من بش گفتم !
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡
(04-08-2014، 23:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

c24کی میدونه زنم کو?c24
کی میدونه زنم کو?
همونی که خیلی خوشگله حتی بی النگو^_^

عچه
دستشو گرفته میخواد از خیابون رد شه
عچه
اصلا به من چه
عچهههههههه
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Y.a.S.a.M.i.N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 12 مهمان