امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(04-08-2014، 23:16)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هیچ دختری حق ندآره با علی حرف بزنه
حتی بگه سلآم

شکـــر خوردم ._و
:|

ببخش منـو ._.
منظوری ندآشتمـ به خدآ..

بعد مدت هـآ سلآم کردمـ ـ
._.

(04-08-2014، 23:16){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:14)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:12){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:11)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدیـ ــن .. ؟!!

._.
هان؟:|

گریمـ گرفتـ  ._.*

(04-08-2014، 23:14)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

سلآمــ ـ
(:
اگه اشتباه نكنم اولين باره كه داري باهم چت ميكني :|

(04-08-2014، 23:15)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:13){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:11)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 140
(04-08-2014، 23:06){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

معما ميسازي بعد خودت جوابه معمارو ميدي؟:|بايد ميگفتي
 آدمو قهوه ای میکنن بعد میگن ولش -_-
نبايد اشاره ي مستقيم ميكردي كه منظورت با كيه:|

یادته یه سری سره امضات باهم دعوامون شد؟
من اصلا اولين بااره كه اسمت رو ميبينم :|

بلـه .. !
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
آگهی
(04-08-2014، 23:15){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:10){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:59){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم اصفان بودم.اون زمان كه زاينده رود پر اب بود ):
چرا انقدر بي حالي الان؟:|

تو مايه ننگ بشريتي :|
کجام بی حاله ؟ از پشت مانیتور اظهار نظر میکنی -_-

من رفتم خاک رود زاینده رودُ لمس کردم و اومدم .. هعی .. فک کن چن سال پیش میگفتی این رود قراره خشک بشه کی باورش میشد ؟ هیشکی ._.
به خاطره اين كه همش اين شكلك رو ميذاري:|      -_-
اونموقع كه مارفتيم خيلي پر اب بود.الان مردم از وسطش براي كوتاه كردن راه رد ميشن :|
شکلکام ب تو ربطی داره ؟ -_- ایدین حیف ک میدوننه عاشق دوستمی و الا میکشتمت =)) گرچه میدونم از بس ک دوسش داری میخوای براش جون بدی ... ولی خو باید صب کنی درساشو تموم کنه .. من ک همینجوری از سر راه پیداش نکردم -_- متوجه ای ک آقا دامــآد ؟ -________-
وات د هل؟ 0____________0
جريان چيه؟:|||

چـــــــــــــــــــی ؟! >________<

چ زود دخدر ب اون گلی رو یادت رف ؟ تو ک عاشقش بودی .. از عشق دم میزدی ... این بود تهش ؟ دریارو یادت نیسسسسسسسس؟سرش هوو اوردی اره؟! میکشمت >________________<
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
علی خدا رو شکر کن رنت روت غیرت داره.__.
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡ ، Jack Daniel'ѕ
(04-08-2014، 23:18)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:16)Y.a.S.a.M.i.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی بگه سلآم

یا جد بزرگوار

بدتون اومد؟؟ lol
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(04-08-2014، 23:18)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتی بگه سلآم

یا جد بزرگوار
من ميخوام مخ علي رو بزنم :| علي تو هم همكاري كن :|
سلام علي جووووون خوبي؟‌:||||||

(04-08-2014، 23:18)glambert boy نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیدین > نام کاربریم و عوض کردم:|
امضات یه جمله از نیچه بود یادته؟
جمله ي فوق العاده اي هم بود.اره يادمه ولي يادم نمياد باهم بحثمون شده باشه
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON | ، ~Mahnaz~
یــآسی بگم اون موضوعو؟ >ــــ^
 سپاس شده توسط Y.a.S.a.M.i.N
آیدین > گفتم از امضات خوشم نیومد (چرت گفتم)
تو هم گفتی ادام لمبرت که طرفدارشی شیطان پرسته
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 140

سپاس شده توسط ~Mahnaz~
کدوم موضوعو مهی؟؟؟!
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~
(04-08-2014، 23:18)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:15){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:13)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:10){{♥♥♥ aydin ♥♥♥}} نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 23:06)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجام بی حاله ؟ از پشت مانیتور اظهار نظر میکنی -_-

من رفتم خاک رود زاینده رودُ لمس کردم و اومدم .. هعی .. فک کن چن سال پیش میگفتی این رود قراره خشک بشه کی باورش میشد ؟ هیشکی ._.
به خاطره اين كه همش اين شكلك رو ميذاري:|      -_-
اونموقع كه مارفتيم خيلي پر اب بود.الان مردم از وسطش براي كوتاه كردن راه رد ميشن :|
شکلکام ب تو ربطی داره ؟ -_- ایدین حیف ک میدوننه عاشق دوستمی و الا میکشتمت =)) گرچه میدونم از بس ک دوسش داری میخوای براش جون بدی ... ولی خو باید صب کنی درساشو تموم کنه .. من ک همینجوری از سر راه پیداش نکردم -_- متوجه ای ک آقا دامــآد ؟ -________-
وات د هل؟ 0____________0
جريان چيه؟:|||

چـــــــــــــــــــی ؟! >________<

چ زود دخدر ب اون گلی رو یادت رف ؟ تو ک عاشقش بودی .. از عشق دم میزدی ... این بود تهش ؟ دریارو یادت نیسسسسسسسس؟سرش هوو اوردی اره؟! میکشمت >________________<
:| من عاشق مينام :|
(04-08-2014، 23:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی خدا رو شکر کن رنت روت غیرت داره.__.

هیچ گ*هی نمیتونم بخورم :|
آره خداروشکر

آیدین گفتش هیچ دختری
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 39 مهمان