امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186

(04-08-2014، 22:24)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:23)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا پارتی تعطیله

چرا?cry2
تازه داشتم مخ میزدم:/\Big Grin

اگه برا منم جور کنی تعطیل نی Big Grin

برو که رفتیم
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON | ، Δ.н.ο.υ.я.Δ
آگهی
فاطمه ویرایش کردم کسی ندیدSmile
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡ ، Ƒαкє ѕмιƖє ، | NEON DEMON |
(04-08-2014، 22:24)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:23)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:21)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:15)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آ تولُد سحر هم هَست ^_^

:| اِوا .. ؟

من  بلد نیستم برقصم ـ_ـ* ..

پاشو بریم برقصیم ایسانی دور بزنBig Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 126

آخرش چی می شه ؟ 
نذاشته توی فیلم Tongue

اهم|:
اهم|:

خانواده نشسته

درسته ولی نباس توضیح داد ؟ Big Grin
نه که نمیدونی
(:
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، | NEON DEMON |
من دلم می خواد برقصم
دنیام پراحساس اما واسه بعضیا جا نیست
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
ببخشید .. !

مهتاب یادم رفت بگـم .. !

تّوّلْد تْ هم مبارکـ .. !
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
(04-08-2014، 22:25)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باتشکر اّز هـمه کـه سپاس دآدّن .-. .. !

خْب یه دور دیه همتون با هم بدید ممـنون میشم .. !

1 2 3 .. !

اهورا .. !

شیفوو .. !

انسی .. !

مهتاب .. !

بیتآ .. !

مهنـاز .. !

سّحـی .. ! {.. تولدت مبارک..}

عّلـی .. !

رْکـی .. !

تّمام کسایی که اسمشوننام برده باید سپاس بدن .. ! :|||||||||||

من نیستم آخیش Tongue
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط | NEON DEMON |
(04-08-2014، 22:26)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-08-2014، 22:20)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پاشو بریم برقصیم ایسانی دور بزنBig Grin

اِوا سر گیجه میگیرم کِ ._. ! بیا هیپ هاپ برقصیم :> :|

▬▬

مهتاب و سحر پاشید برقصید :|

نقل قول: آیسان .. ؟ چطوری ؟ ^_^

خوبم عشقی .. تو خوبی؟

میگن رابطه ای که قطع بشه .. با خیانت آخرش تموم میشه .. واقعنی همینجوری شد (:

▬▬

شیوا تو آبی و سبز و صورتی و نارنجی و زردی ^_^ ..

متاسفانه من هیپ هاپ دَنسِرم |:

یعنی هیچی دگ نمیتونم !
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، | NEON DEMON |
بدرود همگی ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 126 از این عکس خیلی خوشم میاد نمی دونم چرا
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Y.a.S.a.M.i.N ، | NEON DEMON |
(04-08-2014، 22:22)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خُدافض .. !

بشین سر جات ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد ஜ۩۩ஜ186 126
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، βΑllεяiηΑ♡
(04-08-2014، 22:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ببخشید .. !

مهتاب یادم رفت بگـم .. !

تّوّلْد تْ هم مبارکـ .. !

مرسی ♥
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط βΑllεяiηΑ♡

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 30 مهمان