امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 "

امیر خیلــی بی احسـآس و بــَدی :'(

عــَبــَضیcry girl
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 " 87
آگهی
(30-07-2014، 10:06)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 10:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 10:03)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 10:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه یادم نبود نباس با هیچ دختری صحبت کنم بد بخت شدم الان مونا میاد منو قطعه نخاع می کنه
دیگــه خیلی دیر شــُده :|

دلایل کـآفی واسه اثبـآت این موضوع به وضــوح مــُشاهده میشه..اصــآ خودم بــِش میگــَم :|

به روح اعتقـآد ندارم عمه هم نــدارم آمممــ در ضمــن..کــیستــَمــَم افتـــآد -ــ- .ــ.

.-.
افتادنش ی بد شانسی بود درکت می کنم ایکاش همن میکشتت
برو بگو دستمال بدست
دستمـآل به دست دیگه چه صیغــه ایه ..?? .ــــ.!

آره دیگه به کوری چشمــ بعضــیآ -ــ-

اصـا تو چرا با من چــَپ افتـآدی? :|

.ـــ. ..!
با ادمای چپ باس چپ افتاد-_____-
لیست دستام همه شد دختر برم خالیش کنم باو
(30-07-2014، 10:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 10:06)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 10:05)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 10:03)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 10:01)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوه اوه یادم نبود نباس با هیچ دختری صحبت کنم بد بخت شدم الان مونا میاد منو قطعه نخاع می کنه

دلایل کـآفی واسه اثبـآت این موضوع به وضــوح مــُشاهده میشه..اصــآ خودم بــِش میگــَم :|

به روح اعتقـآد ندارم عمه هم نــدارم آمممــ در ضمــن..کــیستــَمــَم افتـــآد -ــ- .ــ.

.-.
برو بگو دستمال بدست

.ـــ. ..!
حـآلا دیگه من شدم چــَپ آرهcry girl

خیلی واقعـآ کــهp336
[ !! .. αηd ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(30-07-2014، 10:09)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 10:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

.-.
برو بگو دستمال بدست

.ـــ. ..!

خیلی واقعـآ کــهp336
ابغوره نگیر بکش کنارDodgy
غــَزَل میبــینی تو رو خــُدا" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 " 87

به من میگـه چــَپ" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 " 87

(30-07-2014، 10:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 10:09)×BLACK STAR× نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برو بگو دستمال بدست

.ـــ. ..!

خیلی واقعـآ کــهp336
ابغوره نگیر بکش کنارDodgy
" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 " 87" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 " 87
[ !! .. αηd ]
(30-07-2014، 10:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 10:04)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 9:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 9:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 9:55)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بگو:|
-- کـردن :\ !!! .ـ. ..

یـاد میدی !؟ ..
برو بچه از جونم مگه سیر شدمDodgy
پلیس فتا بر پرم صلوات میفرسته
:\ تغـیر آی پی ! ..

برو از امیر حسین یاد بگیر -ـ- ! ..

با آی پی آمریکا -- میکنه ! ..

وللش ! نخـاستیم ! ..
اون جوجه هکرو میگی؟
ههههه پیدا کردن ای پیش از اب خوردن هم ساده ترع
خـواسته بود یه انجمن و -- کنه ! ..

آی پیشو پلیس فتا دیده ! پیدا نکرده .-. ! :\ ..
دیگه لیست د وستام واقعا فشردس هیچ جور نمیشه تغییری درش انجام داد
(30-07-2014، 10:13)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیگه لیست د وستام واقعا فشردس هیچ جور نمیشه تغییری درش انجام داد
بله دیگه من رو هم پرت کردی تو افق" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 " 87
[ !! .. αηd ]
(30-07-2014، 10:13)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 10:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 10:04)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 9:57)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(30-07-2014، 9:56)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-- کـردن :\ !!! .ـ. ..

یـاد میدی !؟ ..
برو بچه از جونم مگه سیر شدمDodgy
پلیس فتا بر پرم صلوات میفرسته
:\ تغـیر آی پی ! ..

برو از امیر حسین یاد بگیر -ـ- ! ..

با آی پی آمریکا -- میکنه ! ..

وللش ! نخـاستیم ! ..
اون جوجه هکرو میگی؟
ههههه پیدا کردن ای پیش از اب خوردن هم ساده ترع
خـواسته بود یه انجمن و -- کنه ! ..

آی پیشو پلیس فتا دیده ! پیدا نکرده .-. ! :\ ..
اون بلد نی ای دی Hک کنه بعد میخواد انجمن Hک کنه از نرم افزار های جوجه هکری استفاده می کنه برا پیدا کردن رمز اونم اگع رمز لول بالا باشع هیچ کاری از دستش بر نمیاد
سلام:|
 سپاس شده توسط _PαяαиÐ_

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان