امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 "

(29-07-2014، 19:46)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 19:44)AlONE G!Rl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پارمی ی دیقه فعال کن ی خبر برات دارم بدوووووو>_<

بابک؟T-T
مگ فقد اون مهمه نه ی چی دیگس
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، spent †
آگهی
(29-07-2014، 19:46)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 19:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهورا:V..؟
اگه خودش خواست بگه ، از خودش بپرس ._. ! ..

گیتار الکتریکی گرفتی بلاخره ؟ /:
حتما._. ..

دست رو دلم نزار ک خونه._. ...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Dead Silence ، # αпGεʟ ، spent † ، F A R ! N
(29-07-2014، 19:46)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابک؟T-T
این بابکه کیه ک همه سرش دعوا میکنن ؟ :/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، spent †
(29-07-2014، 19:45)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 19:42)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 19:38)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تینــــا راس میگفتی جواب داد
ولی زدم به سیم آخـر :|

البته از این کارم خوشحالم (:
تو تنها چیزی ک زیاد واردم همینه /:

معلومه که جواب میده ._.

تو اَم مثه اونایی ک عاشقش شدن (:

ولی بیخیالش شو! واسه خودت میگم .. :499:
اهورا:V..؟
نه باو
:|
" گفــتگوی آزاد نسخـه 183 " 33

سپاس شده توسط spent † ، Mᴏsᴇs
(29-07-2014، 19:45)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 19:42)سارا 76 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی گوش نمیده...  

چرا چشاتو همچین میکنی؟Rolleyes
چرا باو من هرروز میرم واسه همه رو گوش میدم .__.

البته  واسه خیلیا یا نمیخونه .. یا نذاشتن :/

از ذوقه که نرفتی ♥ 3> ! Rolleyes

واقعن؟؟؟؟؟؟؟

تو خوشحالی که من نرفتم؟؟؟

فردا میرم ):

هرجور شده سعی مینم بیام (:

ولی فکر نکن وای فای داشته باشن...تو جنگل!!

اومممممممم زدبازی اومد...گوش دادی عایا؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dead Silence
(29-07-2014، 19:47)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابک؟T-T

کیا سرش دعوا میکنن؟o.O

سپاس شده توسط spent † ، Dead Silence
(29-07-2014، 19:47)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابک؟T-T
ی دیونه:-)
 سپاس شده توسط spent †
(:* من بروم (:*
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط spent †
(29-07-2014، 19:47)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حتما._. ..

دست رو دلم نزار ک خونه._. ...
حتماً گفتن نمیگیریم واست !antisirk

حقته .__.5020
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ◄Iяαи► ، # αпGεʟ ، spent †
(29-07-2014، 19:47)AlONE G!Rl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(29-07-2014، 19:44)AlONE G!Rl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پارمی ی دیقه فعال کن ی خبر برات دارم بدوووووو>_<

بابک؟T-T
مگ فقد اون مهمه نه ی چی دیگس

راجب کیه؟>_<

سپاس شده توسط spent †

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان