امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امتیازات: 3.22
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝

(26-07-2014، 16:15)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این مونا به من یه ماه اخطار داده >_<

به دلیل بی احترامی به مدیر
خوب کردBig Grin
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
آگهی
(26-07-2014، 16:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

علی امضات خیلی چرت و باحاله (:

بسیار تشکر (:
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(26-07-2014، 16:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:10)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ساکت شو Angry
عصبانی میشی..
جذاب میشی Big Grin

علی ساکت شو Angry

چی شده؟Angel

فرین بهش اخطار داده ._.

(26-07-2014، 16:14)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:12)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:10)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:07)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:05)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گفتم ساکت شو Angry
عصبانی میشی..
جذاب میشی Big Grin

علی ساکت شو Angry

چی شده؟Angel

می خواستی چی بشه ؟ 
مدیر عالی قدر به من 40 درصد اخطار دادع با دلایل مسخره الآنم به قول خودش دارع منو ساکت می کنه

صبر کنAngel
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Aiden Pearce ، Brooklyn Baby
(26-07-2014، 16:17)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:13)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عصبانی میشی..
جذاب میشی Big Grin

علی ساکت شو Angry

چی شده؟Angel

فرین بهش اخطار داده ._.

(26-07-2014، 16:14)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عصبانی میشی..
جذاب میشی Big Grin

علی ساکت شو Angry

چی شده؟Angel

می خواستی چی بشه ؟ 
مدیر عالی قدر به من 40 درصد اخطار دادع با دلایل مسخره الآنم به قول خودش دارع منو ساکت می کنه

صبر کنAngel

یعنی چی می خوای یه عالمه صبر کنم که اخطارام تموم شن ؟ 
این چه جور مدیریه که بی دلیل و منطق اخطار می دع Undecided
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 14
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(26-07-2014، 16:14)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام 
داشتم با تاکسی میومدم ی دختر رو دیدم
ب کلش دقت کردمو چشامرو زوم کردم روش دیدم کلیپس دارع بیشتر دقت کردم دیدم موهاش رو ب وسیله ی کلیپس تنظیم کردع روسریش رو هم روی کلیپش تنطیم کردع:|
نتیجه ی اخلاقی=حیات برای دختران بدون کلیپس امکان ندارد:|

من ی بار مو هامو بافته بودم .. کلیپس هم نداشتم خیلی عادی :|

بعد پسره اومده دستشو کشید پشت سرم .. گف کلیپست کو ؟! :|

یه جوری نگاش کردم خودش فهمید راهشو کشید رفت ._. :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє
رضا سپاس داد ولی پاک کرد :| ._.

کلاً با من لج افتاده :| ..

چرا پاک کردیش ؟ :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby
(26-07-2014، 15:52)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:51)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:48)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 15:47)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سشش/م«ءةي«

اسپمر
هع اینو =|

عاقایی که ادعا داری همه چیو میدونی:
این اسپم محسوب نمیشه+اگه هم محسوب بشه بعد از ویرایش سریع که عیبی نداره!
چون الان منظور من از این گفته واضح بوده..

پس شما خودتو قاطی این مسائل نکن برادر! (:

اوووووووف حالا همه هم برای ما شدن متخصص

علی بخاطر این اخطار داد؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Brooklyn Baby
ولی من دوبار بردم :| !

ینی با این میشه دوبار :|

._. !

من برنده نشدم ._. !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 14
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence ، † αƖιєη † ، Mᴏsᴇs
(26-07-2014، 16:14)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان ببره میشه س بارO_O؟

(26-07-2014، 16:14)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:11)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:07)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مبارکه صاحب شارژ ^_^ :|

3 دفه شد>ConfusedConfusedConfused

آیسان بردO_O؟

الان رضا داره از درون میسوزه :/ .. |:

اصلا من شرکت نکردم-_-

آیسان ببره ب نفع منه..

شارژه مال خودم میشهAngel

زن زلیلی :V ؟!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs
(26-07-2014، 16:16)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(26-07-2014، 16:12)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیسان بردO_O؟

جیغغغغ س دفعه شده شده شده شده شده شده

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 14 ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 14 ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 14 ❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 14

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 181 ❝ 14

ها ها ها ها من ب خودم افتخار میکنم :|||||| !

^______^* ..
اااااااااااااااااااااااااااااااای قلبمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم :hlp:
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، Mᴏsᴇs

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان