نظرسنجی: خب حالا که بیشترین رای برای لایک نکردن به نداشتن حس مربوط میشد سوال جدید ما این است چکار کنیم تا شماحستان بیدار وسرزنده شود؟(دی:)
این نظرسنجی بسته شده است.
کاری نمیتونید انجام بدید|:
15.25%
9 15.25%
پول بدید |:
50.85%
30 50.85%
به ازای هر لایک لایکی بدهید|:
33.90%
20 33.90%
در کل 59 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ

میبیناااااااااااااااااااا به لیست دوستام میخوام اضافت بکنمممممممم بکنم؟؟؟
آگهی
(25-07-2014، 16:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 16:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زرت و پرت نکن امیر شوور واس خودم بزام !؟! O.o

ب دکتر سر بزن
کیو بدم ب ننم؟Undecided
محمد مدیر چطورع؟0___0
:||||||||||
صادق تو اقواماي حميد نيستي؟
 سپاس شده توسط sjmmc
(25-07-2014، 16:07)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 16:05)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 16:02)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم مهر ميرم چهارم
از الان داري واسه كنكور ميخوني نه؟:|من كه هيچي نخوندم فقط از مهر ميخوام برم واسه ازموناي قلم چي ثبت نام كنم
تورو ميشناسم اما اسمت يادم نمياد .صادق هست اسمت؟

آره صادقم.. توام ریاضی میخونی؟
من 10م اولین آزمونمه. از الان میرم کانون.
مدرسمونم کلاس گذاشته. 4 روز در هفته تا 2 مدرسه ام.. روزایی که مدرسه نمیرم چند ساعتی میخونم..

اره رياضي ميخونم.خيلي خوبه كه از الان ميخوني
با امتحان نهاييا چيكار كرديUndecidedجبرو خيلي سخت داده بودن مخصوصا اينكه معلم جبر ما زياد خوب نبود واسه همين من گند زدم
هندسه و دینی خراب بقیه بد نبود...
البته خیلیاشو میتونستم بیشتر بشم..
زیاد نخوندم..
واسه همین دارم الان میخونم..
Take The Gun
&
Count To Three
cryingاسمم مبینانیست کیمیااااا
چقدر سوت و کور
ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ 189

(25-07-2014، 16:08)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صادق تو اقواماي حميد نيستي؟
چرا! پسرعمو!
Take The Gun
&
Count To Three
 سپاس شده توسط pegah-p
(25-07-2014، 16:08)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 16:06)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 16:05)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زرت و پرت نکن امیر شوور واس خودم بزام !؟! O.o

ب دکتر سر بزن
کیو بدم ب ننم؟Undecided
محمد مدیر چطورع؟0___0
خفه شو بابا
شوور کی لو چنده
مجردی باحال تره
فاز تنهایی شیک تره ._.
پس پاستیل بگیر تا بزارم مجرد بمونی
کیمیا به لیست دوستام اضافت بکنم اجازه هست؟؟
(25-07-2014، 16:09)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 16:07)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 16:05)sjmmc نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 16:02)pegah-p نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم مهر ميرم چهارم
از الان داري واسه كنكور ميخوني نه؟:|من كه هيچي نخوندم فقط از مهر ميخوام برم واسه ازموناي قلم چي ثبت نام كنم
تورو ميشناسم اما اسمت يادم نمياد .صادق هست اسمت؟

آره صادقم.. توام ریاضی میخونی؟
من 10م اولین آزمونمه. از الان میرم کانون.
مدرسمونم کلاس گذاشته. 4 روز در هفته تا 2 مدرسه ام.. روزایی که مدرسه نمیرم چند ساعتی میخونم..

اره رياضي ميخونم.خيلي خوبه كه از الان ميخوني
با امتحان نهاييا چيكار كرديUndecidedجبرو خيلي سخت داده بودن مخصوصا اينكه معلم جبر ما زياد خوب نبود واسه همين من گند زدم
هندسه و دینی خراب بقیه بد نبود...
البته خیلیاشو میتونستم بیشتر بشم..
زیاد نخوندم..
واسه همین دارم الان میخونم..

اما حسابان انقدر كه اسون بود اصن چرت بودBig Grinباش حال كردم
منم اصن واسه نهايي حس خوندن نداشتم.
 سپاس شده توسط sjmmc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 5 مهمان