نظرسنجی: خب حالا که بیشترین رای برای لایک نکردن به نداشتن حس مربوط میشد سوال جدید ما این است چکار کنیم تا شماحستان بیدار وسرزنده شود؟(دی:)
این نظرسنجی بسته شده است.
کاری نمیتونید انجام بدید|:
15.25%
9 15.25%
پول بدید |:
50.85%
30 50.85%
به ازای هر لایک لایکی بدهید|:
33.90%
20 33.90%
در کل 59 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ

(25-07-2014، 3:49)ارمیتا13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخرادران و خواهران گرامی در صورت احساس خطر دستگیره های زیر صندلی خود را پایین بکشید هههههههه
||||||||||||:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[ Gothic ]
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[ ʙғғ#]

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ 88
آگهی
برید موزیک ویدیو hello kiti اوریل رو ببنید از زندگی سیر میشید -__-تو فیسبوکش ایرانیا فوش کشش کرده بودن ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، I r A n
(25-07-2014، 3:50)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:44)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام --» ب چیه اون حسادت کنم ؟ :|
خودت بهتر میدونی ._.
اونا میدونن چجوری از دخدر بودنشون استفاده کنن و موفق شن !
هرکسی هم نمیتونه درک کنه این رفتار اینا و کسایی ک مثشن ! 
تو ب چشم چیز نگا میکنی بش ! 
ولی بقیه ب چشم هنز نگاش میکنن ! 
همچین بدنی ساختن هنره ! عرضه میخواد ! 
رقصیدن و خوندن هنره ! 
ولی چ کنیم ._. مغز تو و امثالت منحرفه و سریع میری ب چشم یه چیز نگاش میکنی ._.

حالا لازم نیس این همه حرص بخـوری..-_-

سکته میکنیـآ..-_-

صلوات ختم کن..|:
 سپاس شده توسط امیررضا* ، ERF@N ، I r A n
(25-07-2014، 3:49)ارمیتا13 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخرادران و خواهران گرامی در صورت احساس خطر دستگیره های زیر صندلی خود را پایین بکشید هههههههه
زیر صندلی من دسگیره نی مسئولان رسیدگی کنین خواهشا |:
[ Gothic ]

[ ʙғғ#]

سپاس شده توسط امیررضا*
(25-07-2014، 3:49)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:48)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا امیررضا.......
واقع شما....

نه..فکره بد نکن..|:

بالاخره شتریه که دره خونه همه میخـوابـه..+_+

کی بهتر از تو..؟!

کی بهتر از امیررضـآ..؟!

دخترم رشد در شما کامل شده..؟!به سن بلوغ رسیدی..؟!Angel اگه نرسیدی درست نیست این ازدواج..>_<
راس میگه
چون اگه قصده بچه دار شدن بکنید به مشکل بر میخوریدBig Grin

سپاس شده توسط ERF@N
(25-07-2014، 3:51)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

برید موزیک ویدیو hello kiti اوریل رو ببنید از زندگی سیر میشید -__-تو فیسبوکش ایرانیا فوش کشش کرده بودن ._.

کلا ما تو جوو کج فهمی هستیم که باعثه این آبرو ریزیا میشه! میریم پیجه ژکو، مسی
 سپاس شده توسط I r A n ، امیررضا* ، Dead Silence
(25-07-2014، 3:52)hanie directioner نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:49)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راس میگه
چون اگه قصده ب****ن بکنید به مشکل بر میخوریدBig Grin

حرف نذار تو دهنِ من..!Shy

من خیلی سر بسته بیـآن کردم..Sleepy یادبگیر..!
 سپاس شده توسط ERF@N ، hanie directioner
(25-07-2014، 3:52)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:50)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:44)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام --» ب چیه اون حسادت کنم ؟ :|
خودت بهتر میدونی ._.
اونا میدونن چجوری از دخدر بودنشون استفاده کنن و موفق شن !
هرکسی هم نمیتونه درک کنه این رفتار اینا و کسایی ک مثشن ! 
تو ب چشم چیز نگا میکنی بش ! 
ولی بقیه ب چشم هنز نگاش میکنن ! 
همچین بدنی ساختن هنره ! عرضه میخواد ! 
رقصیدن و خوندن هنره ! 
ولی چ کنیم ._. مغز تو و امثالت منحرفه و سریع میری ب چشم یه چیز نگاش میکنی ._.

حالا لازم نیس این همه حرص بخـوری..-_-

سکته میکنیـآ..-_-

صلوات ختم کن..|:
خو داره چیز میگه :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، ღSηow Princessღ ، Dead Silence
روژان منم نداشتم ولی تا چند روزه پیش فهمیدم زیر صندلیم دستگیره بالا و پایین دارم ذوق مرگ شدم ههههه
امیررضا..چشم عارفه به اون پستِ من هنـوز روشن نشده..خودتو آمـآده کن واسه هر چیزی..!

فلن داره صفحات قبلو میخونـه..+_+
 سپاس شده توسط امیررضا* ، I r A n

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان