نظرسنجی: خب حالا که بیشترین رای برای لایک نکردن به نداشتن حس مربوط میشد سوال جدید ما این است چکار کنیم تا شماحستان بیدار وسرزنده شود؟(دی:)
این نظرسنجی بسته شده است.
کاری نمیتونید انجام بدید|:
15.25%
9 15.25%
پول بدید |:
50.85%
30 50.85%
به ازای هر لایک لایکی بدهید|:
33.90%
20 33.90%
در کل 59 رأی 100%
*شما به این گزینه رأی داده‌اید. [نمایش نتایج]

امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ گفتگـــــــــــوی آزاد(2)178 ஜ۩۩ஜ

frist
اکنون بی ادبیه من چیه؟
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(25-07-2014، 3:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:09)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام چیزی بگو
حسش ب زور میاد :|

زور بزن!
>____<
 سپاس شده توسط ERF@N
(25-07-2014، 3:12)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:08)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:02)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی گفته بود بیست و شیش -___- ب شوهرش رفته -__- هردو پت و مت :||

فعلا هستم ._. ولی از شب ی ساعتم نخوابیدم ._.

کارتو بگو ._.

با تبلت اومدم ._.

پشت دوسته من غیبت نکـن..Smile خیلی هم بچه نازنینو و دوست داشتنی ایـه..!*_*{بلانسبت خـوده واقعیش..-_-}

اونم گفته بود 25..حالا مهـم نیس دیگه ولش کن..+_+

بعدن میگـم..

راستی بچه ها فریــد به همه سلام رسونـد..Smile

با فرید رابطه داره:|

(25-07-2014، 3:13)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشید فرزام و عرفان -__-

اصن شما طرفدار درجه یک شاهین .. همه اهنگام از حفظین -__-

نظر شخصیم بود -_- :|

چیز از همش مسخره تره -_-

بیشعور مقاومت نکن خب. الآن تو دچاره کج فهمی شدی!
 سپاس شده توسط I r A n ، امیررضا* ، Dead Silence ، Brooklyn Baby ، ღSηow Princessღ
(25-07-2014، 3:13)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

frist
اکنون بی ادبیه من چیه؟

:|

منظورم اینه ک مواظب آبروتی با ادبیتو نشون میده :|
 سپاس شده توسط ERF@N
(25-07-2014، 3:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:10)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون خودم نه..به جون تـآرا این چشش گرفتـه..!>_<

در ضمن عکسی که گذاشتی حداقل 24 سالشه..من 14 سالم بود قدم به قاب دوربین نمیرسید..+_+

تو کوتوله ای خب به این چه!

کوتولـه نیسم این دیگه خیلی بلنـده..-_- بعدشم قد دختر باید متوسط باشه..>_< اون موقع 14 سالـم بود.. خـو مراحل رشد تکمیل نشده بود..*_*
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ERF@N
(25-07-2014، 3:14)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:10)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:09)I r A n نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:07)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فرزام چیزی بگو
حسش ب زور میاد :|

زور بزن!
>____<

بسه بسه الآن اتفاقاته بدی می افته
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، I r A n ، Dead Silence
قلبم مثه قبرم جایه یه نفره نهههههههه!
اشتباه شد حالا ما جاش میدیم خخخخخخ آخری شبی دارم چرتو پرت میگم
شب بخیر :|

(25-07-2014، 3:16)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:13)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

frist
اکنون بی ادبیه من چیه؟

:|

منظورم اینه ک مواظب آبروتی با ادبیتو نشون میده :|

چی؟؟؟!!!
(25-07-2014، 3:13)ღღ ßÀᗡ ♐ ƃíᴚL ღღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گمشید فرزام و عرفان -__-

اصن شما طرفدار درجه یک شاهین .. همه اهنگام از حفظین -__-

نظر شخصیم بود -_- :|

چیز از همش مسخره تره -_-
شخصیت  غیر معنوی میخواد شاهین :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، mahdi0191 ، Dead Silence
(25-07-2014، 3:16)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:12)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:10)BŘØkəN WÏnĞŠ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(25-07-2014، 3:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جون خودم نه..به جون تـآرا این چشش گرفتـه..!>_<

در ضمن عکسی که گذاشتی حداقل 24 سالشه..من 14 سالم بود قدم به قاب دوربین نمیرسید..+_+

تو کوتوله ای خب به این چه!

کوتولـه نیسم این دیگه خیلی بلنـده..-_- بعدشم قد دختر باید متوسط باشه..>_< اون موقع 14 سالـم بود.. خـو مراحل رشد تکمیل نشده بود..*_*

الآن دراز شدی؟
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ღSηow Princessღ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 6 مهمان