امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝

درود جه قدر الکی برنده رو مشخص کردندDodgy
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Aiden Pearce ، Mohammad 77
آگهی
چه خلوته پفففففففففففففف
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝ 76
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(24-07-2014، 19:24)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 19:20)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 19:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من از پسرآیی که تسپ کرمی و صورتی میزنن خیلی خوشم میـ ــآد ^ـ^

@__@

*__*

سلام عچقمSmile خوبی؟

(24-07-2014، 19:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 19:05)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 19:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم میاد :|

گودنایت :||

الان می خوابی؟Huh

آره :|

So good night

(24-07-2014، 19:19)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفحه های گ.ا باید هل بدی بره جلو :>

اگه با بعضیااااااا بحرفین نیاز به هل دادن نی خودش گازشو میگیره میره جلو

(24-07-2014، 19:19)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صفحه های گ.ا باید هل بدی بره جلو :>

اگه با بعضیااااااا بحرفین نیاز به هل دادن نی خودش گازشو میگیره میره جلو
من یکی از 5 تا ابر چکن گ>آ هستم
تو رکورد منم زدی:|
خوب نیست اینقد هم خودتو کوچیک کنی تا بقیه بات حرف بزنن ی چی بگو تا صد نفر خواهان حرف زدن بات باشن:|

اگه منظورت از کوچیک کردن اینه که به مهناز گفتم عشقم باید بگم این معرفت و صمیمیته نه کوچیک کردن ولی ب هر حال خب آره یه کوچولو خودمو فسقلی کردم
کی برنده شد امیر؟
سلام علی
علی زن گرفتمBig Grin
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
(24-07-2014، 19:26)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر باب اسفنجی 
شیوائه دیگه وقتی الکی به من اخطار میده در صورتی که دلیلی ندارع اونوخ می خوای مسابقش چی باشه Dodgy
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
چه بازيه زيبايي بود :v
من نوه ی عمو یادگارم ._.

ایران رادیاتور .-.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce ، ∆ MeRzaD ∆ ، t★r G!RL$
امیر رضا امضاتو عوض کن ببینم باب اسفنجی جون من حق نداره به خودش بگه زشتcrying
(24-07-2014، 19:27)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی برنده شد امیر؟
سلام علی
علی زن گرفتمBig Grin
سعید
(24-07-2014، 19:27)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 19:26)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر باب اسفنجی 
شولئه دیگه وقتی الکی به من اخطار میده در صورتی که دلیلی ندارع اونوخ می خوای مسابقش چی باشه Dodgy
Wink
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
(24-07-2014، 19:28)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من نوه ی عمو یادگارم ._.

ایران رادیاتور .-.

پشتم گرمه ._.
 سپاس شده توسط Mohammad 77

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 29 مهمان