امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝

نقل قول:  [b]✘v!☻lent girl✘[/b]

نه ولی ب تو میخوره عآشق بآشی..!

نه ..از لیستتم منو حذفیدی گفتم لآبد ازم خوشت نمیاد._.
عاشــــــــخ هـ هـ هـ :| !

اه نَ باو -_- بعضی وقتا فاز برم میداره همه رو حذف میکنم دوباره بر میگردونم -__-*

الان میزارمتـ ..
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
آگهی
(24-07-2014، 19:11)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 19:10)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب من ازدواج کردم بلک استار هم با بد بوی ازدواج کردAngel

این طرح افزایش جمعیت داره به فلش هم کشیده میشه :V

فردا همه بچه دارن :||
بی هپی وی کن هو سام لیتل چیلدرن این فلش
انگلیسی فارسی نوشته بودی دیع فارسی انلیسی ننوشته بودی:|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
من از پسرآیی که تسپ کرمی و صورتی میزنن خیلی خوشم میـ ــآد ^ـ^

@__@

*__*
درود بر همگی
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 178 ❝ 75
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(24-07-2014، 19:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 19:05)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 19:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوابم میاد :|

گودنایت :||

الان می خوابی؟Huh

آره :|

So good night

(24-07-2014، 19:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@__@

*__*

سلام عچقمSmile خوبی؟
صفحه های گ.ا باید هل بدی بره جلو :>
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(24-07-2014، 19:19)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به علی 2 بگین بیاد همه چی حل می شه البته اگر مثل شیوا بی جنبه نباشید و اخطار ندید Big Grin
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(24-07-2014، 19:15)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@__@

*__*

سلام عچقمSmile خوبی؟

(24-07-2014، 19:06)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 19:05)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(24-07-2014، 19:04)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الان می خوابی؟Huh

So good night

(24-07-2014، 19:19)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه با بعضیااااااا بحرفین نیاز به هل دادن نی خودش گازشو میگیره میره جلو

سلام و درود و هلو و هولا
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط tyjtfhdhr
(24-07-2014، 19:20)@yeganeh نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

@__@

*__*

سلام عچقمSmile خوبی؟

الان می خوابی؟Huh

So good night

من یکی از 5 تا ابر چکن گ>آ هستم
تو رکورد منم زدی:|
خوب نیست اینقد هم خودتو کوچیک کنی تا بقیه بات حرف بزنن ی چی بگو تا صد نفر خواهان حرف زدن بات باشن:|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 32 مهمان